Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Pritisk v prsih

Pritisk v prsih

Pozdravljeni,

zaradi stresnega življenja predvsem napetih odnosov v službi, me je pričelo tiščati v prsih. Ob športnih aktivnostih teku in hoji v hrib, mi bolečina zgine, na poti v službo in v službi je pritisk hud. Simptome sem povedala tudi svoji zdravnici a dlje kot kakih antidepresivov, rešitve ni. Tega ne želim jemati, ker mi ni do kemije, vljudno vas prosim za kak nasvet z vidika homeopatije .Stara sem 37 let s prijetno družino.
Lep dan želim.

Pozdravljeni,
težava, ki vas muči, sploh ni redka. Zaradi nje trpi veliko ljudi v srednjih letih, ki so (pre)obremenjeni v službi in/ali doma. Seveda je potrebno izključiti organske vzroke, glede na vaše težave pa je zelo verjetno, da so posledica stresa v službi. Treba pa je razdelati ta stres. Kaj je pravzaprav bistvo problema, kaj vam povzroča stres in kje je vaša težava, da se na ta stres neustrezno odzivate.
Homeopatija lahko pozdravi vaše težave, včasih pa je dobro sočasno poiskati tudi strokovnjaka za psihološko pomoč. Vsekakor pa je najbolje tudi v takem primeru zdravljenje zaupati zdravniku homeopatu.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Najleša hvala za tako ažuren odgovor. Posim pa vaše mnenje, katero homeopatsko zdravilo bi bilo dobrodošlo v tovrstnih bolečinah.
Lepo pozdravljeni.

Najlepša hvala za odgovor, prosim pa za vaše mnenje, kaj od homeopatije predalagate.
Lep pozdrav.

Zdravila v homeopatiji se izbira glede na individualne karateristike težav in totaliteto simptomov, zato vam ne morem takole čez palec svetovati pravega zdravila. Treba se je prej pogovarjati dlje časa in podrobno razdelati simptom in morebitne pridružene simptome. Zato pa svetujem temeljit pregled pri zdravniku homeopatu.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close