Najdi forum

Pritisk in druge težave

Jaz pa sem nad tem razočaran, bili smo pri kitajki, znani tamle v ljubljnai, pa je rekla da ne bi z akupunkturo in nam je dale neke zvarke, men je pa to brez veze.Zakaj ne z apukunkturo, saj pravijo da je za vse bolezni, men se zdi da je to vse skupaj sam biznis.

Pozdravljeni!

🙂 Moram priznati, da mi je zelo vsec vasa odkritost in iskrenost.

Zdravnica se je odlocila za zdravljenje s kitajskimi zelisci z razlogom. Zelisca, zvarki, kot ste jih poimenovali, 😉 so bolj ucinkovita in mnogo mocnejsa kot akupunktura. Kombinacija akupunkture in zelisc pa je seveda najboljsa. Zal je v nekaterih primerih contraindiktivno uporabljati akupunkturo. Morda vi spadate v to skupino.

TKM je biznis ravno toliko kot alopatska medicina, z razliko, da TKM “biznis” zdravi ljudi ze kaksne 5000 let, alopatska medicina pa se je zacela razvijati v drugi polovici 18. stoletja iz homeopatije. Moderna medicina je dobila svoje mesto sele v 19. stoletju.

Se vam zdi, da ce je TKM res samo “biznis” nekateri bi rekli “spam’, da bi prezivela 5000 let?

Nujno je, da veste, da je TKM samo medicina in zal ne dela cudezev. Verjemite mi, da bi radi imeli orodje s cudezno mocjo, se posebno, ko pridejo po pomoc obupani starsi, s terminalno bolnimi otroci. 🙁

Mocno vam predlagam, da redno pijete “zvarke”, ki vam jih je zdravnica predpisala in do potankosti sledite njenim navodilom. Poudariti moram, da je potrebno dati cas tudi zeliscem, ker zal, ravno tako kot nic na tem svetu, niso cudezna. Ne delujejo kot aspirin in mnoga druga zdravila, ki zamaskirajo simptome. Kitajska zelisca, ce so izbrana pravilno in je diagnoza pravilno postavljena, zdravi vzrok/e bolezni in ne simptom/e.

Vprasajete se ce vasi zdravnici TKM zaupate. Ce ji ne, poiscite drugega, taksnega s katerim se boste lahko odkrito pogovorili tudi o vasih dvomih. Vprasanje, ki ste ga postavili meni, bi morali postaviti njej in ji dovoliti, da vam razlozi zakaj se je odlocila za zdravljenje z zelisci in ne akupunktureo.

Oglasite se se kaj, res mi je vsec vasa odkritost!

Vse dobro!

Mag. Jadranka Perl --- "Be still like a mountain and flow like a great river." - Lao Tzu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close