Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija pritisk, glavobol…

pritisk, glavobol…

Pozdravljeni!
Stara sem 23 let.
Opažam da imam nizek pritisk (cca 102/72 in pulz od 50-60). Zanima me, ali je to lahko povezano z glavoboli ki me mučijo? Dostikrat me namreč boli glava – brez razloga – in že zjutraj, ko se šele prebudim.Ali ima morda to kakšno povezavo s ščitnico? Čeprav je osebna zdravnica rekla, da imam hormone OK, me je vseeno poslala na ultrazvok, češ da se ji zdijo mogoče spremembne na ščitnici.
Zadnje čase pa opažam, da imam probleme s koncentracijo in vsaka mala stvar je le kaplja čez rob. Zadnje leto sem pod velikim stresom in nisem še našla načina in časa kako napolniti baterije.

Vesela bom za kakršne koli nasvete.

Pozdravljena,

seveda je lahko glavobol posledica nizkega pritiska in lahko ima povezavo tudi s ščitnico. Me veseli, da imaš tako skrbno zdravnico. Greš na ultrazvok k tirologu?
Kaj pa zelo slana hrana, ti prija?
Srečno,

Alenka

Ne vem kdo je tirolog? Naročila se šele bom sicer, ker imajo zelo zasedeno (razen ce placas seveda).
Morda kaksen predlog kaj lahko storim pri nizkem pritisku? To, da me boli glava na vse zgodaj zjutraj, mi namrec ne da ravno veliko energije za nov dan 🙁
Slano…nic posebnega. Sem pa zadnje case kar veliko lacna (oziroma vec kot ponavadi). Ohranjam pa se vedno svoja obdobja prehranjevanja – en teden za vecerjo jem enako hrano, ki je potem kaksen mesec ne morem niti videti… Nic kaj zdravo verjetno, ampak tako mi pase.

Pri nizkem pritisku je zelo pomembno, da se spije dovolj tekočine. Najboljša je voda.

LP Lenča

Zmaga je nagrada za tistega, ki vztraja toliko časa, da premaga bolečino...

Tirolog je specialist za bolezni ščitnice.
Mogoče bi ti koristilo, če bi poskusila hrano bolj soliti. Najprej je seveda treba poskrbeti za zdravo prehrano. O tem pa že toliko vsepovsod piše.
Lep pozdrav,

Alenka

Nekaj tudi tukaj:

LP!

New Report

Close