Najdi forum

Če vam nasprotni spol pokaže, da ste mu/ji všeč…kako odreagirate v primeru, da vam je tud on/a al pa vam sploh ni?
Pa kolk časa se trudte pri punci/fantu, ki ne da pravega odziva (se umaknete ali večkrat poveste kako je)?

LP, oja

Če mi je všeč začnem flirtat z njim, se mu mal nasmehnem itd…pol pa večinoma pride on do mene, začneva pogovor…Če pa mi ni se obrnem ali pa grem stran od njega, tko da mu dam vedet da mi ni všeč.
Jst ko poskusim “ujet” kakega tipa takoj ugotovim če se splača ali ne. In če vidim da se na moje osvajanje ne odziva, potem odneham. Kaj bi tratila čas z njim, če vem da ga ne bom dobila? Edino če mi je reeees dobr tip, pa da mi takoj pade v oči oz. ima na sebi nekaj kar mi je ful všeč pol se dlje časa trudim..ali pa če je oseba ki jo poznam in mi je ful všeč, sem celo malo zaljubljena v njega..za takega si vedno vzamem čas in poskušam dokler 200% ni sigurno da ga ne bom dobila :(((

Pristop?… Nebi vedel… uglavnem sem kakršen sem… 🙂

Kar se pa truda tiče, se pa kej preveč ne pretegnem, ker iz izkušenj se ne splača… sem imel šolo iz tega in si jo bom zapomnil za celo življenje. Če punca ne pokaže zanimanja zate nima smisla. Če se igra hard-to-get in sem ji v resnici hudo všeč in nič ne pokaže…pa škoda… Potrudim se tok, kokr se ona zame… sej nisem nič manj vreden oz. ona ni kraljična… če pa je, nej bom pa še jaz kralj.

Mislim, da je na svetu preveč fajn punc, da bi pri eni k ji ni do tebe izgubljal čas, voljo, veselje, ljubezen… itd.

LP

100% se strinjam!

aleluja !!!!

lol :)))))

Tocno, anglezi bi temu rekli beating a dead horse – brezveze :)))

lp ajs

blonda:
če se splača?

Kokr kdaj…vecinoma ne, ampak taka pac sm :))) Ne vrzem takoj puske v koruzo, ce mi takoj ne uspe. Ampak to pa tut ne pomeni da se mecem za njim dokler lohk…ah kjeeee.

a vam ni moškim boljše, če se delamo bejbe nedosegljive in smo vam potem še bolj zanimive??
če pa lahko eno takoj dobiš, pol pa vam sploh nismeo zanimive??

lp

Nekoč sem videl dve zelo lustni punci sicer sta plesali in ko sem prišel blizu da bi ju prosil za ples sta mi rekli da se naj umaknem .
Vendar se daj me zanima kako je treba pravilno stopiti k dekletu ki mi je všeč da jo bi povabil na ples .

Moje skromno mnenje:
Če si želiš nekaj resnega ne. Tapravega boš s tem odbila. Ni treba takoj poljubit in v posteljo skočit ampak se pogovarjat in smejat. Nasmejano dekle je nekaj najlepšega ne tem svetu. Pokaži da si zainteresirana in da se želiš bolje spoznati.
Za neresne oz. takozvane avanture pa nevem 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close