Najdi forum

Prišla bo pomlad….

Čudno, mene je pa danes zjutraj malo glava bolela (neprespane noči). Zdaj je počutje po sprehodku veliko boljše.
Verjetno mi je manjkalo kisika, saj sem tele dni počitnic preživljala večinoma pred računalnikom.

Mi pa danes počitnice šele začenjamo.

Ne samo tebe.

Nekateri, ki smo nezaupljivi, velikokrat vnaprej čutimo, kaj nas bo bolelo. Ti tudi, ali si neobčutljiva?

Ne, sploh nisem neobčutljiva. Zato pa toliko trpim. Ker ne zmorem polovičarstva.
Sploh sedaj več ne. Pa ne da bi mi bilo vseeno.
Dam in vzamem lahko le vse, kar sem in kar je v meni.

Res je, drugač bi blo dolgčas. Ampak naj bo še kaj lepega, ne sam bolečine. Prežvet se da vse – kar te ne ubije, te naredi močnejšega.

ja na nek način …, kr priznaj si, da si tud duša… no .. lep konec tedna

Vprašanje, koliko daš in koliko vzameš.

Kaj se je pa tebi zgodilo, da si tak žalostna?

Pozdravi nam morje, no!

Lenči živjo tako lepo si napisala zgodbico o pomladi, da sem jo takoj shranila zelo lepa je in se rima…..
Jaz tudi komaj čakam na pomlad, da me zjutraj zbudi žvižganje ptičkov to je najlepše. Od vseh časov imam rada pomlad in poletje ostalo pa ne………..
Lep sončen dan z sončne in tople Primorske……..

lp, Doroteja

Kaj je zdaj to, kakšna zarota ali kaj!!Vsi ste s primorske in nam delate skomine, nam ubogim meščanom, ki smo prav srečni, da nas je danes pozdravilo sonce in ne spet kakšna megla polna smoga.

Hvala, Doroteja!
V mislih imam podobo morja, ko sva z možem v Portorožu praznovala 20. obletnico poroke.
Pa se zavedam, kako je trapasto in brezplodno objokovati nekaj, kar je bilo in se ne bo vrnilo.
Lepo popoldne!

Pa pejta tja še enkrat, na dvajsetletnico in pol ali kaj podobnega.

A da bi še naprej umirala na obroke?

Preveč.

A meni? Ločitev in to.

Zdaj pa ne razumem, a je bilo lepo takrat ali ne?

Ti tudi, Brutus?

Lepše skor ne bi moglo bit.

New Report

Close