Najdi forum

Prišla bo pomlad….

ali realist?!

Popolnoma zastopim, sam sem s primorske. Kako pa poleti prenašaš tisto gužvo doli?? Se odseliš al se jim pridružiš?

Morje je najlepše spomladi in pozimi, tudi jesen paše tu zraven.Poletje ima najbrž čar samo za tiste celince, ki se pridejo za teden ali dva namakat v morje, pustijo za sabo kup smeti in oddidejo.

Se navadiš, od njih pač dobršen del mesta živi.Ampak tudi v drenu najdeš kaj zase- kakšna predstava, županov klicar…Je kar nekaj stvari, ki jih uživamo skupaj z otroci.

Danes je res tak dan, da si lahko nadoptimist, če bi nas še prej iz služb spustili, bi bil pa popolen.

Zanimivo ampak ni zame, z ženo raje ostaneva doma v LJ, kjer poleti ni žive duše, morje pa konzumirava zgodaj poleti in zgodaj jeseni, ko spet ni žive duše… 🙂

Poletje je všeč tudi nam, saj teče vse bolj sproščeno-le kopamo se manj kot turisti. Pravijo, da ne ceniš kar imaš pred nosom.

Ja, pomlad že, samo se je zame bolj kurčevo začela. Danes pa je tako krasen dan, da sem tudi jaz precej dobre volje. Sem čisto pomladen tip, ker imam tudi rojstni dan spomladi.

Sonček pomaga, da bolj optimistično gledaš na svet, se strinjate?

eh … tud to bomo prežvel … službo , namreč.
dogaja se tak, nič … razen, da sem iz minute v minuto bližje penziji …
al pa britofu (odvisno kaj bo prej .. hi).
Me veseli, da se v ljudi vrača življenje,
čeprav ti povem, da se da tudi pozimi, v dežju, … itd da uživat… sam zakurt si je treba …
kakšno kurjavo uporabiš, pa je stvar domišljije ..

Tudi naša družina ne hodi na dopust v glavni sezoni.Tukaj pa živimo v gneči in smo se navadili.Sama sem iz Kopra in ko sem se preselila v Piran se mi je zdelo, kot da sem na dopustu- polna tržnica, trgovine…

To se razume. Da se bodo cajti oz. vreme izboljšali, ponavadi čutim že kakšen dan prej, tako kot npr. revmatiki, ki vedo, kdaj bo grdo vreme … hi

Dej mi mal posod to svojo sposobnost!

Jaz se čisto strinjam s teboj, vsak letni čas ima svoje draži. Ampak takole po teh mračnih zimskih dneh, pa pride prav ena lepa pomlad.

Sonček nas izbeza iz brlogov,nam prikliče nasmeh in razigranost.Samo še trobentice manjkajo pa bo pomlad- kdo ve, mogoče pa na kakšnem gričku že poganjajo.

a revmo … hi

Sam revme ne!!! Sposobnost, da čutiš, da se bodo cajti spremenili…

Ja kedaj pa se je življenje sploh ustavilo. Običajno gre vedno naprej….. Hi. Vlak sicer lahko pelje navzdol, vendar kolesa se vedno vrtijo naprej …. In pa neskončnih stvari ni …. še najmanj klancev navzdol ….

Ah, sej se življenje ne ustavlja. Samo včasih ubere čisto drugo pot, kot bi si človek želel. Ja, pol pa srček boli…

Sem se že: najprej s kavico, potem pa je zmanjkalo elektrike, kar me je prisililo, da sem šla ven na polurni sprehod.

jp…. sam… jez pa ti sva dokaz… , da se da tud to prežvet… pa vsi ostali,….
eh… drgač, pa bi bil dolgčas …..

New Report

Close