Prisilne misli in dejanje
Ali imate kakšen napotek, kako si pomagat pri obsesivno-kompulzivnih motnjah, kot so: umivanje rok, stalno preverjanje če so vrata zaklenjena, plin ugasnjen, okna zaprta….Hvala.
Pri teh motnjah je potrebno transformirati dogodke, izkušnje in vzorce, ki so privedli do tega. Lahko se oglasite na mail: [email protected].
v otroštvu sem živela z alhoholikom ki nas je maltretiral in
noben dan nismo mogli vedet ali bo miren ali bo direndaj.
Tega drugega je bilo več. Vpitje, prepiri,pijana družba pozno v
noč.
Kot otrok sem bila zelo preplašena.
Sedaj že nekaj let živim drugje in imam svojo družino. Mož ne pije
in ni razlogov za podobna doživljanja.
Me pa morijo misli, da sem pozabila ugasnit plin, zaklenit vhodna vrata,
zategniti ročno v avtomobilu, v službi zapret okna, itd
Problem je, ker imam stalno potrebo da preverjam ali sem naredila zgoraj
napisano ali ne in če ne preverim, sem čisto iz sebe, celo tako da me
začne trebuh bolet od hudega.
Šele ko preverim, včasih tudi dvakrat, se pomirim.
Vaš komentar in kako transformirati vzroke ?
Draga Kako? !
Morda sem vam zadnjič odgovoril preveč na hitro. Vsi dogodkiin izkušnje v našem življenju, pa seveda tudi dogodki in izkušnje iz prejšnjih življenj, ustvarjajo v nas določene vzorce obnašanja. Vsakdo od nas je, kot dokaj kompliciran hologram vsega tega. Žal TKM nima odgovora na to, razen da blaži simptome vaših stisk.
V metodi Hatmara . Merkava pa smo razvili način hologramske transformacije, ki ne samo, da vas, v bistvu, osvobaja vseh teh “hologramskih” vtisov, ampak jih transformira. To pomeni, da jih iz vakuma postavlja v življenje in jih daje življensko energijo ter jih postavi v stanje, ki je za vas sprejemljivo. Sprejemljivo v obliki spejemljivosti zanje. Ko spremenite svoj odnos do njih, ker jih pač ozavestite, jih, transformirane, lahko tudi sprejmete. In na ta način vaše, kot jih imenujete, obsesivno – kompulzivne motnje, popolnoma izginejo in zaživite svobodno in brez hologramskih obremenitev preteklosti.
Moj namenje bil povabiti vas na pogovor o teh možnostih, ker se pač ukvarjam s svetovanjem za izboljšanje kvalitete življenja. Na vas pa je, če to vabilo sprejemete ali ne.
Forum je zaprt za komentiranje.