Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja priprava na maturo iz angleščine

priprava na maturo iz angleščine

Ali morda kdo pozna kakšno dobro šolo tujih jezikov, ki pripravlja na višji nivo mature iz angleškega jezika.

Reklam je mnogo, jaz pa bi rada slišala kakšne osebne izkušnje.

Hvala v naprej!

Moja hci je hodila v jezikovno solo Horizont. Dodatno delo je bilo koristno saj je naredila anglescino na visjem nivoju zelo dobro (5+3). V soli je imela oceno “dobro 3”. Pravi, da ji je koristilo to, da so delali veliko vaj in, da je dobila obcutek kaksen je “princip mature”. Kar pa se tice visjega nivoja, pa pravijo, da je sestavljen iz pribl. 80% osnovnega nivoja, le da je vec vaj. Enkrat naj bi bil tezji visji nivo, drugic pa osnovni. Menda so taksne izkusnje iz prejsnjih let.
LP.

Jaz sem letos opravila maturo na višjem nivoju 4+2. Pripravljali se nismo nič, tudi priprave za osnovni nivo so bile zanič. Pri višjem nivoju je pomembno res dobro prebrati knjigi, ter narediti čim več vaj, priporočam knjigo, ki je pravzprav zbirka starih maturitetnih nalog. Če bi maturo opravljala se enkrat bi knjigi prebrala 3x, naredila vse vaje v tej knjigi in emm upala na najboljse 🙂
No, 7 točk je bilo še vseeno dovolj za vpis na študij ang. 🙂

New Report

Close