Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Pripombe nad zdravniki in našim zdravstvom v Sloveniji.

Pripombe nad zdravniki in našim zdravstvom v Sloveniji.

Nikjer na internetu nisem zasledil pritožbe o našem zdravstvu, in bi rad postavil post da vidm če imate iste probleme kot jaz z zdravstvom. Mene Dobesedno moja zdravnica ne jemlje resno in me nikamer ne pošlje ko ji povem da se mi delajo nove bule po telesu mi pravi to ni nič, tudi za druge stvari pravi to ni nič imam tudi visoke jeterne teste in mi je samo kri odvzela in me vprašala če sem imel kdaj zlatenco nobenih preiskav nit nič. Moja osebna zdravnica je katastrofalna, ker sem pač mlad me ne jemlje resno pravi ona da sem mlad in zdrav človek.

In zato me tudi zanima če imate enake težave kot jst in in veliko ljudi se je pritoževalo in noben ni nič napisl. Moje mnenje je da se javno odkrije kdo je dober zdravnik in kdo je slab. V nadaljevanju bom tudi odkril ime osebne zdravnice ker imam za svojo starost preveč težav, imam povišan horesterol 7,5, povišane jetrne teste to pomen da je vse povišano in ni od alkohola ali debelosti, povečano prostato, težave z črevesjem in lahko še naštevam star sem pa 28 let. Zdravnica mi je celo rekla da imam povečano prostato kot kak 50 letnik, imam tudi probleme z lulanjem. Zato bi rad slišal vaše nasvete in vaše težave če se pri vas isto dogaja.

Pozdravljen

Sem danes prebrala tvoje težave z os. zdravnico. To ni lepo in pravično, da zdravnica se obnaša z tabo na tako slab način kljub, da si mlad. Za pritožbe in pohvale pa imaš na razpolago tako: Greš pod google vtipkaj kateri zdravstveni dom hodiš in tam pobrskaj zagotovo imajo knjigo pohvale in pritožbe in napišeš pritožbo preko tvojega e-maila. Napiši preko vodstva zd. v kateri hodiš. Upam, da sem ti kaj pomagala.
lp,

New Report

Close