Pripis-kamp Glavotok Krk-Malinska
Meni osebno je ta kamp super, je pa res da nisem zahtevna in se ne spotikam ob malenkostih (npr. zvečer “nimaš kaj počet”, toalete so sicer stare a čiste), je pa v kampu ful sence, ena plaža je prodnata, nekaj je skalnatih, okoli kampa ogromno prijetnih zalivčkov. Nekaterim ni všeč, nekaj mnenj si lahko prebereš na spodnjem linku. Če te še kaj zanima, vprašaj.
Hvala za link. Po internetu sem brskala, in na hrvaška-online vidla da naj bi ta kamp imel **** kar se meni zdi veliko vsaj v primerjavi z drugimi ki imajo eno, dve morda tri.
Lahko še napišeš kakšno orientacijsko točko da ga bomo lažje našli ker so punce napisale da je slabo označen.
Še nekaj ali je v primerjavi z drugimi kampi dražj i?
Živjo
Pošiljam naslov spletne strani kampa, kjer je tudi “filmček”, ki ti prikazuje kako priti do njih. Dvomim pa da ima ta kamp ****. Je pa ravno tako super. Cene so nižje kot v drugih kampih, predvsem v primerjavi s kampi v Istri so cene skoraj enkrat nižje. Imaš cenik na spletni strani, pa fotogalerijo,…
Skartka pelješ se mimo Malinske kar nekaj kilometrov, nato boš na svoji desni strani opazila (a moraš dobro gledat) že zelo staro tablo na kateri piše “Glavotok”. Zaviješ desno (širše križišče) in se po ozki cesti spuščaš proti morju. Ko si enkrat na tej cestici nimaš kaj falit. Od tu je že skoraj pri morju le še en odcep- naravnost greš proti svetilniku, desno pa v kamp.
Lep dopust
Klavdija
Otrok še nimam, tako da ti iz prve roke ne morem dati izkušnje. Je pa kot sem rekla ena plaža v kampu prodnata, kjer je vedno veliko staršev z otročki. Res pa je, da na njej ni sence. Morda s tega vidika res kampu “nekaj manjka”. Midva imava manjši čolniček (malo večji kot je tisti za otroke- na vesla) in se ob obali zapeljeva (da ni treba hodit po skalah) do kakšnega zalivčka, ki je v bližini, kjer je prod in senca. Je pa res, da je z majhnim otročkom to težje izvedljivo. Ne vem, kaj naj ti rečem. Morda pa se bo oglasila še kakšna mamica, ki ima izkušnje.