Primož svetuje
Jasnovidnost, zanima me, če lahko odprem forum, kjer vam bom svetoval, prerokoval, šlogal, ali se z vami pogovarjal o smislu tega življenja. Seveda ne bom imel moderiranega foruma, ampak bi se na tem forumu pogovarjali izključno o duhovnosti, energiji, ljubezni na višjem božanskem nivoju, čeprav glih ne raztumem, kako to gre.
Ampak, lahko mene vprašate kaj vas zanima, pa ne bomo povedali kot prerokba ampak, misel.
Kaj pravite, saj ni nujno, da sem jaz, lahko je kdo drug.
kakor koli že, pa vse te forume ustvarjate vi. ste obenm učenec in učitelj.
Učenec se uči, učitelj izpopolnjuje, obe osebi sta pa eno.
primož
Pozdravljen Primož!
Ne vem, če si zasledil, vendar sem te že nekajkrat napeljevala, da bi odprl forum za tiste, ki nas zanima duhovnost, nenavadne zadeve in vse kar je v zvezi s tem. Zato mi zdaj, ko to predlagaš sam zelo hitro bije srce, ker čakam na rezultat.Prepričana sem, da nas je tukaj dosti takih, ki bi se želeli pogovarjati o tovrstnih vsebinah.
Lep dan ti želim.
Lena
Jaz sem zelo za!! Bi pa bilo nujno, da se na takem forumu spoštuje vsako mnenje, ker je področje zelo široko in bi znale biti vroče debate.Mene sicer ta raznolikost veseli in mislim, da nas večina tako misli.Morali bi si izmisliti kako pravilo, da vsak lahko pove svoje mnenje, ne sme pa zasmehovati drugih in jih prepričevati, da nimajo prav. Kaj mislite?
Bistvena žalost naše človeške družbe je v tem, da zelo malo ljudi uresničuje svojo polno zmogljivost. Ocena teoretikov je, da povprečen človek izrabi le 10% svojih potencialov. Vidi le 10% lepote sveta okoli sebe… Sliši le 10% glasbe poezije vesolja… Duha le desetino vonjav na svetu in okusi le desetino slasti življenja… Samo 10% je odprt za svoja čustava, nežnost, čudenje in spoštovanje. Njegov um zajema le droben del misli, razmišljanj in razumevanja od tistega, kolikor je zmožen…Njegovo srce le 10% živi v ljubezni…Umrl bo, ne da bi kdaj resnično živel in resnično ljubil…Zame je to najstrašnejša od vseh možnosti…RES NE BI hotela misliti, da bi ti ali jaz morda umrla, NE DA BI resnično živela…
Primož Help!
Angel
No odziva je veliko,
najprej Lena,
vem, da si napeljevala, jaz moram predvsem dobro razmisliti o čem se bomo pogovarjali na tem forumu, prav vsa mnenja se spoštuje, ne bo pa dovoljeno vsega.
Npr. Alternativno zdravljenje
če bi želeli to, je potreben nov forum, upoštevati je namreč treba, da je to le medicinski, zdravstveni portal. Nič nimam proti alternativi, vendar bo moralo vseeno preteči še nekaj časa za širše odobravanje.
Na tem forumu sem mislil predvsem za težave nerazumevanja določenih pojavov v naših življenjih. Zelo umirjeno, kot bi rekel DR .Rejec, s vidika medicine, rešujemo bolezni, ki jih povzročajo, stresi, živčnost, nerazumljiva nihanja naše življenske energije, predvsem bi tolažili ljudi z lepo in izbrano besedo, ki bi poiskusila razložiti smisel.
Toliko zaenkrat
primož
Vse kar pride, pride ob pravem času, zakaj je tako. Za nekaj je že dobro.
angel je pisal/pisala:
>
> Bistvena žalost naše človeške družbe je v tem, da zelo malo
> ljudi uresničuje svojo polno zmogljivost. Ocena teoretikov
> je, da povprečen človek izrabi le 10% svojih potencialov.
> Vidi le 10% lepote sveta okoli sebe… Sliši le 10% glasbe
> poezije vesolja… Duha le desetino vonjav na svetu in okusi
> le desetino slasti življenja… Samo 10% je odprt za svoja
> čustava, nežnost, čudenje in spoštovanje. Njegov um zajema le
> droben del misli, razmišljanj in razumevanja od tistega,
> kolikor je zmožen…Njegovo srce le 10% živi v
> ljubezni…Umrl bo, ne da bi kdaj resnično živel in resnično
> ljubil…Zame je to najstrašnejša od vseh možnosti…RES NE
> BI hotela misliti, da bi ti ali jaz morda umrla, NE DA BI
> resnično živela…
> Primož Help!
> Angel
Poučno si napisala, sprašujem se samo zakaj si uporabljala besede ……
Vprašanje: Ne živiš?
Odgovor,
Izrabi le 10% svojih potencialov, opazi le 10% lepote sveta okoli sebe…poslušaj le 10% glasbe poezije vesolja,…duhaj le 10% vonjav na svetu…okusi le10& slasti življenja,….uporabi samo 10% odprtega, za svoja čustva, nežnost, čudenje in spoštovanje…..Naj tvoj um zajema le droben del misli, razmišljanj in razumevanje od tistega, kolikor je tvoj um zmožen.
Umrla boš in resnično živela in resnično ljubila, ČE BOŠ UPORABILA LE 10%
To je najlepša od vseh možnosti, res bi si želel, da bi ti in jaz uporabila teh 10% in resnično živela.
primož