Primož svetuj!
Pozdravljen!
Sem moški srednjih let, srečno poročen, oče dveh otrok. Z ženo sva skupaj 10 let in zelo povezana. Ljubiva se z veliko začetnico. Najina ljubezen temelji na odkritem odnosu, popolnem medsebojnem zaupanju in pogovoru o vseh stvareh. Tak odnos vodi v zvezo polno strasti, vročega sexa in nezatiranih, čistih čustev in občutenj, ki si jih z veseljem deliva. Seveda včasih tudi zaškriplje, a temelji so trdni. Skratka z ženo se razumeva in sva zelo srečna v najinem skromnem toplem domu.
Naj preidem k bistvu. Pred kratkim mi je žena prizadeto zaupala, da ji je začel dvoriti in jo odkrito in nesramno osvajati moški srednjih let, prav tako poročen, oče dveh otrok, ki očitno pri izbiri življenske sopotnice ni imel tako srečne roke kot jaz. Kako naj si sicer razlagam njegovo početje?! Žena ga je že enkrat prej opozorila naj se ohladi, a tip očitno potrebuje močnejši namig. Tu pa rabim tvoj nasvet, dragi Primož.
Ali naj aktiviram svoja prijatelja iz Črne gore in Albanije da tipu polomita nekaj reber, naj se osebno sestanem z njim in (ali) njegovo ženo, da razčistimo stvari, ali naj mu napišem prijazno sporočilo iz katerega bi vsak razumen človek kot si npr. ti, razbral naj se ne igra z življenjem?
Za odgovor se vnaprej zahvaljujem in upam da bo sporočilo res dovolj.
lp
B.
Blazen,
če bi že izbiral med tvojimi možnostmi, bi najprej izbral lepo pismo.
če pa bi rad naredil tudi kaj koristnega, pa tega ne bi naredil ti, ampak žena. Pa to ne s prijaznim pismom. :-))
če me razumeš. Mislim, da je čas, da mu žena pove, kar mu gre. LAhko tudi javno. AMpak brez olašanja in zelo direktno in to lahko zelo naglas. Včasih, najbolj preprosta misel, ki zrastev glavi, najbolj zaleže, brez lepih besed, ker se bistvo prerado skrije.
Bistvo je bistvo in to na kratko. TAko kot čuti žena.
Poln kufer te mam, ………….
To bo najboljši učinek, pa še storiti ti ne bo potebno nič, samo podpiraj ženo.
Primož
Če je vajina ljubezen res tako močna in trdna, res ne razumem, česa se tako bojiš. Mogoče pa ženi le tako zelo ne zaupaš in te je strah, da bi se kaj zgodilo?
Veš, osvajanje nikoli ni popolnoma enostransko, vedno je vsaj majhen namig, pogled, karkoli, kot tiho dovoljenje za dvorjenje. Sicer bi bilo osvajanje, ki nima popolnoma nobenih šans za realizacijo, popolna izguba energije in popoln nesmisel.
Malo razišči po sebi, pogovori se z ženo in ne delaj cirkusa. Če ga bo žena popolnoma ignorirala ( popolnoma!), se bo naveličal. Verjemi.
Nobena ni zveza ni popolna v smislu, vse je narejeno in nič naju ne more streti.
Vsako zvezo je treba gojiti, krepiti in izpopolnjevati. Če si prepričan, da daješ ženi kar potrebuje, potem je odveč bojazen, da se bo žena odločila za drugega. Nikoli ne dvomi v ženo. Prepičati se moraš, kaj si ti in kaj ji daješ. Ko boš utrdil svojo samopodobo, si boš razjasnil, da ne potrebuješ ne pesti in ne psovk. No, morda res v zelo redkih primerih, ampak če je tip tako nerazumen je čisto drugačna osebnost, kakršno ima sedaj ob sebi tvoja žena. Mislim nate.
Te morda žena preskuša?
Kaj pa si ona želi?
Ni tako zapleteno. Pa veliko uspehov.
ŽEna