Najdi forum

Moja zgodba je podobna onim iz televizije! Namreč moja starša sta ločena jaz živim pri mami. Oči pa si je dobil drugo s katero ni poročen je pa znjo že več kot 10 let. Ta očijeva ženska ima sina ki živi pri očetu! Videvam ga samo ko smo tam na kosilu in od malih nog se že poznama. Midva torej nisva nič v sorodu imama pa skupno polsestro!
Jaz imam fanta približno že tri leta in on punco tudi nekje tu!
Sedaj je nastal problem ker sem se jaz ko smo šli z očijem njegovo žensko in njenim sinom… zaljubila v njega! Kako naj povem fantu da ga več ne ljubim in da sem se zaljubila tako rekoč v brata saj sva gor rasla od malih nog!
Pa ni samo on problem ampak tudi od njega punca kako naj on nje pove da noče več bit z njo – ker je morda zaljubljen v svojo “seko”! Nisem prepričana da on tudi čuti ljubezen nisem mu niti omenla da ga ljubim. Toda na morju sva se skup smejala, šla ven, se tunkala… Nevem v njemu vidim sedaj fanta s katerim bi rada bila skupaj. Občutek imam da on ljubi svojo punco, saj jo je vsaki večer poklical in ona mu je vsak večer poslala za lahko noč SMS. Sedaj gre z njo na morje konec avgusta in me ma taka jeza. Vedno ko pride njegova punca tudi k njegovi mami in mojemu očiju na kosilo jo hočem delat lubosumno in ga nekaj žgečkam in objemam! Ne kaže lubusumja ampak pomojem mu reče pol kaj doma!
Toda na morju sva se imela tako lepo (res da se nisma poljubljala) sva pa zato sedela na plaži in gledala sončni zahod in tudi kdaj pa kdaj je on mene požgečkal in mi zru v oči!
Mislite da je on tudi zaljubljen v mene in bi pustil svojo punco zato???? Kaj vidi sploh na njej tak nima neke postave in tudi lupšna ni bokve kaj on pa je ko maneken iz revije. In kako bi to pol razložla očiju in njegovi mami???
P O M A G A J T E

Muša,

vidiš, ravno v tem se razlikuješ od njegove punce. Nima bogve kakšno postavo, ampak ima srce in dušo. Ti pa bi rada na vsak način na nek spletkarski način prišla do njega.

Saj ni problem ali je tvoj brat ali ne, večji problem je v tem, kar bi rada naredila in potem še sprašuješ za nasvet kako. vse kar bi rada naredila, čimprej pozabi in nikar ne izpadi še bolj neumna, zato imamo forum, da lahko take stvari rešimo brez velikih posledic.

Ljubezen ni samo, tunkanje in gledanje v lepo postavo in očke. Ljubezen je iskrena in zaupljiva in si ničesar ne lasti. Ti pa bi si rada lastila in sploh ni važno, kaj bi rekli starši, dejstvo je to, da bi lahko to naredil tudi on z drugo, in ti še enkrat tudi njemu, kako si boš pa potem razlagala razhod, pa še vedno se videvala?

Punca, očitno si še mlada, zapomni si to, da je bistvo očem nevidno. če želiš videti, moraš gledati s srcem.

Kako pa veš, da nisi več zaljubljena v svojega fanta? Veš, zaljubljenost mine, ostane pa tisto, kar ne moreš videti in to bo pri tebi še dolgo manjkalo, če boš na tak način prihajala do fantov. Zna se zgoditi, da celo življenje ne boš našla prave ljubezni. IN veš, ko imamo že vse, ko nam nič ne manjka, šele takrat ugotovimo, da iščemo popolno ljubezen, in sedaj bi dala prav vse kar imaš, samo da bi to dobila, ampak za to popolno ljubezen ni dovolj denarja, ne dobrin.

če želiš to dobiti, moraš spremeniti sebe. Tukaj pa ti nihče ne more pomagati drugače, kot samo z nasvetom. upoštevati ali ne, pa ga moraš sama.

Bodi poštena do sebe in njega, pa ostanita prijatelja, ti pa raje razmisli, kaj v življenju želiš in kaj ti ta fant pomeni?

veš v življenju je tako, da ne moreš vsega imeti. Nekaj bo vedno manjkalo, koliko pa se bomo obremenjevali pa je odvisno od nas. Lahko da je samo en procent, ki manjka in če se boš obremenjevala, da ga hočeš imet, boš igubila ostalih 99%. tako je, nikoli nimaš vsega, lahko pa si 100% zadovoljna s tem kar imaš in boš imela več kot vsi ostali.

malo se zamisli, saj bo šlo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ni kaj dodati. Primož je povedal vse.
Predvsem me je zbodlo, da ni luštna in ne postavna.
Zdi se mi, da tebi nekaj manjka v glavi.

Ja saj verjetno maš prav! Nevem prej sem vedno gledala na njega kot da mi je brat, na morju pa sem ugotovila da mi pomeni nekaj več. In ko sta se on menil z njo po telefonu sem postala lubusumna, ona mu je skoz pošiljala neke SMS in morem priznat da sem mu enega kr dol zbrisala! Malo si mi res sedaj odpr oči! Verjetno res njo ljubi mene pa ima rad kot sestro. Mogoče pa bo čez leta čas prinesel svoje! Glede mojega fanta pa nevem sedaj po morju po vsem tem se dobila taki odpor do njega!
Joj pa zakaj ma toto punco saj vem da ni postava vse ampak enostavno je ne prenesem, pa še tak osladna sta kot da sta ravno začela hodit pa sta skupaj že tako dolgo! Zakaj pa je pol sploh šel na morje če tako močno ljubi njo????????
To ni pošteno! Vedno znova ga z nečim zmota okoli prsta! In ko se skregata se vedno ona nečesa spomni in se pol pogovorita…. skratka na koncu je tak kot da nič ni blo narobe!!! HALOOOO Človek sploh ne vidi da ga mota okoli prsta!
GROZNO
O.K. saj se bom pomirla in še enkrat vse razmislila Primož in verjetno je res vredu da sem zbrala pogum in to spravla tu gor!
To sovraštvo morem spravit iz sebe!
Hvala za nasvete res mi s tem negdo pomaga odpret oči!!!

Vidiš, ravno to, da sta še vedno kot dva zaljubljenca, je dokaz, kako je lahko ljubezen močna, ti pa nikar ne razdri tega, ker lahko se ti zgodi, da bo tebi ena to naredila.

Nikar ne delaj več neumnosti, da pa si se po morju ohladila do fanta, je pa vzrok ravno ta tvoja dejavnost in ljubosumnost. Kot sem rekel, zaljubljenost lahko mine, vprašanje je, če je tudi ljubezen?

Če si še mlada imaš še vedno dovolj časa, samo začni delati na sebi in ne bodi več na nikogar ljubosumna, kdor se bo odločil zate, se mora brez pritiskov in tovjega vmešavanja, ko pride pravi, bo rpavi. malo preberi današnje poste, tistega o sanjah in uresničevanju sanj.

veliko sreče in pamet v glavo, ko bo probčlem pa kar napiši, pa bomo pomagali.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close