PRIMOŽ
Vsako sporočilo najprej preberem in pregledam, šele nato ga odobrim, lahko pa da sploh ni prišel do mene, kajti če bi, bi zagotovo vedel, zakaj ni bil objavljen, neobjavljenih pa je zelo zelo malo sporočil.
primož
p.s.
poiskusi še enrkat
Posluš ti vanja, da jest nebi tebe cenzurirala!!!!!!!!
Primož jaz sem včeraj zopet pisala na forum, ……………………………..!!!
Danes gledam, pa zopet ni gor tega. Daj poišči in obljavi to, potem pa me ne bo več na ta forum, saj mi gredo podobne, zafrustrirane babe kot je vanja pošteno na …
Srečnega pa zdravga!!!
Nena
Ne, ne Nena, to ni to,
ne glede na to, kaj si vi predstavljate, to ni posredovanje stikov in ker jaz žal ne poznam oseb, ki sse tukaj gor pojavljajo, ne bom razlog, da bi še kdo nasedel komu. Prav tako kot je lahko vprašanje in zgodba izmišljena, lahko nekateri na limanice speljejo tudi tiste, ki si ne izmislijo in so preveč naivni, v določen trenutku obupani in bi se oprijeli vsake bilke, kar pa bi jih znalo stati še več sreče, se pravi bi prejeli še več trpljenja, samo zato ker so se tukaj izpovedali in so verjeli.
Tukaj lahko vsak izlije svojo zgodbo in dobi svojo dozo razmišljanja. Ali bo kaj od tega upošteval ali ne, je odvisno samo od njega, mi pa lahko pomagamo s svojimi nasveti.
Imamo tudi forume, ki so namenjeni spoznavanju med seboj. In prepričan sem, da je tisti forum veliko bolj primeren.
kar je pa Vanja rekel, pa pač ne drži, saj cenzure sploh ni potrebne.
Nikar se ne obremenjujte zaradi njega, če vas lahko iz tira vrže, nekdo ki ga ne poznate, kako vas bi iz tira vrgla šele kakšna takšna situacija, kakršno bi se radi šli. Dokler je vse v redu, gre, kaj pa ko nastane problem??????
Potem pa se išče rešitve na tem forumu. Nena, moj predlog, previdno s takimi rečmi.
Primož
OK, OK
Primož, če je pa tako, je pač tako ampak glede na to, da so takšne teme precej pereče za nekatere…..vanje, sem hotela, da bi si z osebo pisala prek maila, kar konec koncev počnem tudi prek foruma Starši staršem in razvilo se je kar nekaj dobrih prijateljstev. Glede na to, da nisem neka “melanholična cvetka”, sem hotela samo izmenjavo določenih mnenj, ne iščem pa neke zveze, saj jo imam. No, pa dovolj o tem.
In imaš prav, nebi me smele določene zadeve spravit ob živce, toda, če je pa toliko čudakov med nami. Pa ne samo tu. Naj dam primer, ko človek napiše, kje naj ceneje kupi plenice, pa nekdo drug odgovori, naj raje skrbi, da bo otroka redno previjal, teče tema o vzgoji otrok, neka vzgojiteljica pove svoje mnenje, pa jo napadejo zaradi pravopisa. No, halo, čisto ven iz konteksta pade zadeva, a se ti ne zdi?
Lp
Nena
Nena,
super za tale tvoj mail, ravno to mi je všeč, si lahko drug drugemu povemo kaj in kako in pri tem ni noben užaljen. to mi je všeč, na koncu koncev, se drug od drugega učimo. to kar si mi sedaj napisala je popolnoma druga zgodba, kot moderator, se mi gre samo zato, da vem pri čem smo in pribljižno kam vodi debata, zato pa tudi vprašam.
je pa vse res kar si napisala v zadnjem delu, preveč osebnega napadanja, namesto, da bi iz vsega pisanja izluščilo samo tisto, kar nam ustreza, pa bi bili vsi zadovoljni..
no, zato pa so moderirani in nemoderirani forumi, pa čeprav se na onih drugih, tudi sem pa tja kaj prekontorlira in umirja.
še veliko dobrega branja ti želim
primož
Preden potrdim si vzamem nekaj časa, da razmislim in nato odgovorim, tisto kar pa je splošnega značaja, pa gre nekoliko hitreje, ker ni poterbno dosti misliti in sem verjetno že večkrat ponavljal. Odvisno tudi od količine mojega dela, ki ni namenjen portalu 🙂
Primož
p.s.
Je že :)))
Nena,
enkrat sem že napisal, da ne bom posredoval privat naslovov in vspodbujal kontaktov na 4 oči.
razlog:
ko je človek v stiski, je zlo ranljiv in takrat bi naredili vse, samo da bi si lahko pomagali.
Ničkolikokrat pa se je že zgodilo, da so se ostali ponudili v pomoč, potem pa so osebo še bolj prizadeli ali oškodovali.
žal pa jaz ne morem vedeti, kdo je kdo in kakšne ima namene, vem samo to, da se je nekdo obrnil po pomoč in jaz pomagam po svojim močeh, za druga pa ne vem.
primož
Ja saj te čist razumem in spoštujem to tvojo odločitev ampak zakaj delaš razlike.
Eni drugi forumovki si obljavil mail naslov na taistem forumu, da si sedaj lahko dopisujeva, mojega pa nisi hotel objavit in to ravno iz zgoraj omenjnejih vzrokov.
Se strinjam s tabo da lahko človek včasih s tem naredi več škode kot koristi, vendar, kot sem tudi že napisala, “Če je vojna, je vojna za vse”.
Lp
Nena