Najdi forum

Sedaj že drugič pišem in upam, da mi bo kdo dal tokrat kakšen nasvet!
Z fantom sva skupaj tri leta in moti me kr je on preprilčan da sva premlada da bi ostala skupaj za vedno!
Oz. ne trdi da ni možnosti, ker tak kot je sedaj mu je vredu z menoj, ampak, da enostavno dvomi da lahko obdržiš ljubezen iz najstniških let. Jaz sem stara 22 let on pa 19!
Nevem zakaj dvomi v to oz. sploh ne razmišlja v naprej!
Jaz pa nevem vidim se v vlogi njegove stalne partnerke!
Drugače se super razumeva in vem da me ima full rad ker mi to tudi pokaže in to čutim, samo moti me njegovo razmišlanje!
Zakaj tak razmišlja????

pia,

tvojega fanta je strah. in ker je še mlad, no ja tudi ti nisi stara, posluša in opazuje okoli sebe svet in ostale mlade pare, vsi so skupaj po trikrat, ptirikrat ali večkrat, vsak je imel kar nekaj žensk in tako naprej…..in ker se to nonstop dogaja, je jasno, da se fantu v podzavesti zasidra, da mlade zveze tako ali tako ne obstanejo. ker pa si to nonstop ponavlja in tudi tebi, pa je razlog zato, da če se slučajno zgodi, da ne bo preveč razočaran. to pomeni, da si ne upa priznati, da bi zveza lahko ostala, ampak je raje že prej pripravljen na propad, da ne bo preveč prizadet.

Fant je mlad, predlagam pa vama, da se vsedeta in se o tem pogovarjata, naj ti jaz povem samo to, da imam v voji bljižini par, ki sta skupaj že od osnovne šole in sta srečno poročena in imata otroka.

če je ljubezen, potem premaga tudi take težave.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ker je realist.

Saj se veliko o tem pogovarjama, ker včasih me kr prizadene s tem! Ampak ko se bogovorima me nekako pomiri in pol je en cajt mir! Sedaj bo počasi že tri leta kaj sva skupaj in se mi zdi da je vedno boljše med nama, vedno bolj sem zaljubljena in tudi on je vedno bolj pozoren do mene in zato mi gre naživce ko to omenja!
Primož pa še nekaj bi rada zvedela od tebe ti ko moški mi boš to znal odgovorit in tudi ostali lahko poveste svoje mnenje!
Čez en teden gre moj fant na morje z mamo s katero se jaz ne razumem najbolje! Sicer se z njo pogovarjam normalno in ona tudi z menoj ampak vem da me ne mara!
Tudi jaz grem v tem času ko njega ni na morje! On gre za 15 dni jaz pa za en teden in morem priznat, da ga full pogrešam ko ga ni, zato mi ni prav da pogosto hodi na dopust za dle časa. Skratka konec avgusta greva midva na najin skupni dopu in ko se vrnema gre on spet s kolegom za 14 dni ali tri tedne na kanarske otoke!!!!!! In seveda meni ni prav!
Sedaj pa te vprašujem Primož ali delam napako da mi ni prav? Ali je to normalno da gre in me pusti doma čakat celih 14 dni ali pa še večja GROZA TRI TEDNE? Nevem ali ravnam prav toda vem da ko ga ni trpim jaz! Tri tedne je dolga doba in se lahko marsikaj zgodi! Pa še s kolegom gre!

Ne bi te rad strašil, pia, vendar vidim tukaj sebe in njo, ki je bila moja prva prava punca. Stara pa tako kot vidva sedaj. Kmalu se je začela kazat različna potreba po količini in izkazovanju ljubezni ter času, ki sva ga pripravljena dati drug drugemu. Nato sem začel z “želim si še kaj doživet”. Nadaljevanje je bil en sam vrtinec razhajanj, prihajanj, odpuščanj, obtoževanj, laži, krivd… Vmes pa seveda kratkotrajna idilična obdobja, ki ti zameglijo realnost. In vse skupaj ja trajalo in trajalo … 15 let. Ni se dobro končalo.

Kaj misliš da ni prav da mu pustim da gre z kolegom na počitnice????
Kaj naj naredim! Drugač je vse o.k. sam ko nekam gre postanem kr nervozna! A misliš da me bo varal tam?????
Jaz si neznam predstavljat da naenkrat zgine iz mojega življenja!!!! Toliko stvari skupaj počneva, vedno mi pomaga ko gre kaj narobe, potujem z njim nevem neznam si predstavlat da ostanem brez njega kr pol sem sama s seboj! A delam jaz kaj narobe????

Prej ga boš izgubila, če boš ljubosumna in mu prepovedovala, da živi tudi svoje življenje. Moralča boš preprosto zaupati, če pa bo to zaupanje izkoristil, pa veš kaj ti je storiti.

pri sebi pa boš imela čisto vest, da ga nisi obremenjevala, da je kaj takega storil zaradi tebe.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close