primošten
MIdva sva bila v tem kampu pred mislim da štiri leti.
Meni ni bilo všeč. Mislim kamp. Bilo je polno Čehov, ki s seboj pripeljejo tudi vodo in sploh vse ostalo, tako da je bila trgovina popolnoma prazna. Prodajali so samo kruh in kašen jogurt se je dobil. Enostavno niso filali polic, ker itak ne bi nič prodali.
Življenja in prireditev v kampu ni bilo, ker Čehi nič ne zapravljajo, ni bilo na terasi nič muzike.
Če greš s šotorom, je problem dobiti kakšno mesto prav v senci, pa da ni prav na skalah, tako da je dobro imeti kakšno močnejše kladivo za zabijanje klinov in pa seveda močnejše kline.
Plaža je sicer lepa, ne spomnim se prav dobro, mislim pa da je bilo celo nekaj kamenčkov.
Pred vojno je bil to baje ful dober kamp, potem pa so celo nekaj rili z tanki ipd, vsaj take informacije smo dobili mi.
Je pa kar blizu do mesta Primošten, lahko greš s kolesom, peš midva nisva šla, tako da to ti ne znam povedat. V mestu je več življenja, tudi nekaj dobrih picerij in gostiln. Malo ven iz Primoštena je na enem hribčku tudi ena dobra diskoteka: Aurora. Takrat ko sva bila midva tam, so ravno izbirali Miss Primoštenskega okrožja. Tudi samo mesto je lepo, dosti je štantov ipd.
Jaz bi v Primošten še šla, v kamp me pa ne spraviš več. Tretji dan je pol kampa dobilo virozo (beri bruhanje in driskanje) in istočasno so začeli zapirati vodo zaradi pomanjkanja. Skratka: kaos. Midva sva se napol skozlana pospravila in šla na Pag v Straškota, kjer je meni zakon.
Sem ti malo opisala naše dogodivščine. Mogoče ima kdo boljšo izkušnjo. Tudio moj mož je par let hvalil ta kamp, ker so bili s starši pred leti in ni mogel verjet, da se je tko spremenilo.
Mogoče se je tudi v tem času, kar sva bila midva dol.
Kakorkoli se že odločita: Lep dopust vam želim.
Janka
Jaz sem bila v tem kampu letos junija (konec junija). In moram priznati, da mi je bilo super. Veliko sence, morje čisto. Je pa tudi sam kamp zelo čist, Wc prenovljeni, meni ni bilo žal, da smo se odločili za ta kamp. Bilo je krasno. Res pa, da junija še ni bilo take gužve. Menda pa, da je kamp kupil oz. zakupil neki Madžar.
Lp, PetraR
Da te malo potolažim. Midva sva bila v Adriaticu lani in sva bila zadovoljna, čeprav sva do lani hodila na Pag v Šimunija, kjer sva se zaradi lepot campa kar malo razvadila. A sva v Adriaticu vseeno uživala.
Lastnik campa je nek mađar. Camp je sparceliran, midva lani sredi julija nisva imela težav s placom, pa tudi sence je zadosti. WCji so bili kar vredu, tudi trgovina je bila lepo založena. Plaža je skalnato peščena, tako da je za otroke kamenčkov več kot dovolj. Na terasi imajo večerno glasbo, le folka na njej ni bilo praktično nič. Le Primošten je malo daleč za večerne sprehode, tako da je tja bolje it z avtom. Pa tudi varneje, ker se drugače sprehajaš ob prometni cesti.
Je pa res veliko Čehov, ki imajo že vnaprej rezervirane parcele, a mislim da ne bo panike najt kako parcelo.
Uživajte!