Primolut nor
Test sem naredila danes. Bil je negativen. Tako ali tako sem to pricakovala saj smo med odnosom uporabljali zascito. Me pa vseeno zanima kaj bi bil lahko vzrok tega da menstruacije še kar ni? Saj sem vsa leta uporabljala primolut nor in nikoli nisem čakala na menstruacijo tako dolgo… Vedno je prišla po dveh dneh sedaj pa je še kar ni? Je možnost da pride kasneje kot je napisano v navodilih ?
Nisem imel v mislih, da bi zanosili na dopustu, ampak da bi bili noseči še preden ste pričeli jemati Primolut Nor. Zakaj tokrat krvavitve še ni? Ne vem, vse je enkrat prvič. Morda je nastala luteinska cista, ki zaradi progesteronskega vpliva zavira menstruacijo in bi ta zamujala tudi, če Primoluta sploh ne bi jemali?
Matjaž
Pozdravljeni spet
Ponovno pisem ker sem danes zopet napravila test z jutranjim urinom in je kazal negativno. Potem dopoldan pa sem dobila krce kot ponavadi pred menstruacijo in se je kar ulilo. Krvavitev je bila rjave barve in malo rdece (na tamponu) . Je to mozno da je zaradi teh tabletk tako? Ali je celo moznost da je to vgnezditvena krvavitev in kdaj naj (ce seveda je) opravim test ponovno za vsak slucaj?