Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! primer izgubljenih slipov pri plačanju z posom

primer izgubljenih slipov pri plačanju z posom

Prosim pomoč! Novi pos za plačanje z karticami:
Danes je na blagajni bila strašna gužva, in sem po dolgem dopustu pozabila, da smo menjali pos za plačanje z karticami, pozabila sem namreč da novi pos vrže drugačne slipe in da sedaj ni več vseeno če daš stranki prvi ali drugi slip. Ko sem zaključevala blagajno in štela slipe od plačanja z karticami, sem ugotovila da na večih slipih piše imetniška kopija, moralo bi pa pisati trgovska kopija (to pomeni da sem trgovske kopije dajala strankam). Ali je to problem, oz. v primeru, da je bilo treba podpisati kako kopijo (imetniška nima črte in ne vidiš če je treba podpisati)? Kako zadevo lahko uredim brez da to rešuje šef?

Bilo je več računov, pri katerih se je stranki mudilo, tako da sem dala njej (stranki) prvi slip, ki je izletel iz posa, jaz pa zadržala drugi (namesto nasprotno). Problem je v tem, da je na bivšem posu, če je stranka plačala brez vnosa kode – z podpisom, oba slipa vrglo ven z črto za podpis, na tem novem posu mislim da ni za podpisati na obeh slipih, je samo na prvemu, na drugemu (ki je imetniška kopija) pa ni črte za podpis. Ali kdo ve za kaj se gre? Strah me je odpovedi, prosim povejte vsi, kateri imate opravka v trgovini z posom, če veste, če je zamenjava slipov problem. Hvala.

New Report

Close