Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Primarna bilijarna ciroza

Primarna bilijarna ciroza

Po krvnih preiskavah in punkciji jeter so mi pdkrili primarno bilijarno cirozo, 1 stadij. Po tem sem imela totalno histerektomijo in stanje se mi je drastično poslabšalo. Krvna slika je bila porazna, tako da se je gastroenteorologinja zgrozila in mi rekla, da mi grozi transplantacija jeter, če bo šlo to tako hitro dalje.
Ker mi izvidov ni dala za domov, vam jaz sedaj ne morem posredovati točnih podatkov.
Sedaj pa me zanima, kako si lahko sama pomagam, da se mi stanje ne bi tako hitro slabšalo in, ali bi mi morala dati zadnje izvide za domov?
Sem slišala, da se pri boleznih jeter dobro obnese program za jetra od Herbaliva. Kaj mislite o tem programu, je to res ali pa samo velika reklama za to firmo?So to res preparati zeliščnega izvora na bazi soje? Mi lahko kaj več napošete o tem?
Vem da sem vas zbombardirala z vprašanji in se vam za odgovore že v naprej najlepše zahvaljujem.
Lep pozdrav!

Na stanje jeter lahko vplivamo že s prehrano: brez sladkarij, uporabljajte veliko dobrega olja, še posebej laneno olje (že pisali o tem, uporabite iskalnik) in vsak dan si stiskajte zelenjavne sokove.

Izvid so vaši, zato je nepojmljivo, da vam jih niso dali. Vsak pacient ima pravico dobiti kopijo vseh izvidov, poročil slik – to je določeno z zakonom.

Namesto v omenjene prepareta investirajte raje denar v eko živila lai v dober sokovnik.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close