Priložnostna dela
Pozdravljeni !
Iščem kakršnokoli delo v Celjski kotlini. Zanimam se predvsem za honorarno, občasno ali samo enkratno delo, predvsem v storitveni dejavnosti, kot so dela na domu; razna popravila v stanovanju, od vodovoda, nezahtevnih elektropopravil, telefonija in računalništvo, ključavničarskih del, opravila v vrtu (košnja) in drugih pomožnih del, ki se pojavlajo v stanovanju ali v stanovanjski hiši. Imam veliko izkušenj na vseh teh področjih,časovno pa nima posebnih ovir. Se priporočam.
Moj-um
iščem kakšnokoli delo v okolici maribora za med vikendi prosim da me kontaktirate na [email protected]
Spoštovani!
Če je še Vaš oglas vedno aktualen me veseli, da Vam lahko ponudim honorarno delo. Ponujam delo, ki je pošteno nagrajeno in nadpovprečno plačano, delo na kateremem je možno napredovati in delo, ki je zraven plačila še stimulirano z dodatnimi nagradami.
V kolikor ste zainteresirani me prosim pokličite na telefonsko štev.: 051 350 140 ali mi zaupate svojo tel. štev. na katero Vas jaz pokličem, da se dogovoriva za osebni razgovor na katerem bi Vam predstavil vse podrobnosti.
Veseli me sodelovanje z Vami in lep pozdrav.
Franc
Lepo pozdravljeni!
V oglasu sem zasledil, da ponujate priložnostna dela, trenutno sem brez zaposlitve in bi opravljal kakršnokoli delo čez teden,sem pa iz okolice Žalca v savinjski dolini lahko mi pišete na moj mail [email protected] in se potem dobima osebno ter pomenima o ponudbi.
hvala za vaš odgovor.
lp
iščem kakršno koli popoldansko delo priložnostno delam praktično vse kar se da od kovinarskega
kmetijstvo in vzdrževanja objektov in okolice.
vse možne ponudbe na [email protected]
sem iz okolice Žalca
Iščem katerokoli prosto delo,lahko priložnostno ali za polni delovni čas.
Izkušnje iz veliko različnih del: Žaganje,cepljenje,kmetijska dela,urejanje okolice (košnja trave,obrezovanje dreves,obrezovanje žive meje,…),strežba hrane in pijače,delo v kuhinji..
Pripravljen sem poprijeti za katero koli delo tudi težka fizična dela.
Moj e-mail [email protected]
Priporočam vam obisk spletne strani: http://www.chance-to-change.com
Team Unlimited ponujamo možnost za priložnost prav vsem ….
Odprte so še zadnje registracije pred zaključkom obdobja, ki prinaša soliden stalni dohodek. Veliko nas je, ki smo že skočili na hitri vlak. Več info: v angleščini[/url] ali slovenščini[/url].
[sub]Registracija članstva bo veljala le ob potrditvi el. pošte – mogoče jo bo potrebno poiskati v vsiljeni pošti.[/sub]
Ponujam odlično možnost dela od doma. Zadeva je zelo v redu. Na mesec lahko prinese tudi do 500€. Da ne bo kdo mislil da je potrebno kaj vložiti. Nič. Ves vložek krijem sam!
Pošljite na [email protected]
Lp,
Dejan
zaslužite na internetu z ogledi videov-registrirajte se in začnite -enostavno brez
kakšnih larifarijev – everček ali dva na dan odžene lakoto stran……..
prijava: http://MixSurvs.com/?ref=1186446