Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza PRILAGOJENA JOGA

PRILAGOJENA JOGA

Pozdravljeni!

Sem bolnica s fibromialgijo iz društva za lepše življenje s kronično bolečino. Sporočam vam, da se z oktobrom začne PRILAGOJENA JOGA. Naša strokovno usposobljena inštruktorica joge (Simona Zorko) je vedra oseba, ki pozna vaše težave in tudi sama bije bitko z bolečinami, zato bo jogijske vaje prilagodila našim zmožnostim.

Joga bo potekala dvakrat tedensko do konca junija. Predstavitev programa bo 25. septembra v Ljubljani (Kunaverjeva 6, Dravlje) ob 17.30. Predstavitev je neobvezujoča in brezplačna. Pridite v udobnih oblačilih in z nedrsečo podlago, saj bomo skupaj naredili nekaj vaj, da združimo prijetno s koristnim!

Za več informacij me lahko pokličete na 040/ 500 744, Stanka.

Lep pozdrav in…upam, da se vidimo!

Pozdravljena!

Zanima me, če bo tudi v letošnjem letu 2009 na Kunaverjevi 6 kaj joge.
Imam namreč transverzni mielitis in sem hodila že na nekaj telovadb, ampak moram povedati, da imam občutek da me nekatere vaje obremenjujejo. Hodim že 1x tedensko na jogo v Dnevni center za starejše na Kunaverjevi in se mi zdi, da mi to bolj paše.

Lep pozdrav!

Živjo, Majka! Me veseli, da ste se oglasila.
Seveda, joga poteka tudi v letu 2009 (razen ta teden, ker je naša učiteljica ravno na dopustu in razen v času poletnih počitnic) in to ravno v istem prostoru (v Dnevnem centru za starejše na Kunaverjevi).

Vljudno vabljena, da se oglasite v ponedeljek ali sredo ob 17.30. Težavnost vaj boste lahko prilagodila svojim zmožnostim. Vsekakor pa je prvi obisk brezplačen, da preverite, če se pri nas dobro počutite. V vsakem primeru bomo veseli vaše družbe!

Čim manj zdravstvenih težav in čim več notranjega miru v letu 2009 želim vsem bralcem vašega foruma!
Stanka

New Report

Close