Najdi forum

Zanima me, pri katerem ponudniku imate priklop na internet?
Kakšne so cene, koliko je omejen čas (če imaš fiksno ceno) in druge stvari.

To sprašujem, ker iščem novega ponudnika – seveda z najboljšo ponudbo.

Sem naročen pri Amis.net-u. Za neomejen dostop plačujem 4.581,00 naročnine na mesec. Impulze pa po znižani tarifi za internetni priklop Telekomu. Ker zaradi posla, sem programer, velikokrat prenašam kaj po internetu in e-pošti gor pa dol, se mi zdi, da se mi tako najbolj splača, vsaj takrat, ko sem iskal ponudnika in primerjal ponudbe, se mi je zdelo tako. Hitrost prenosov se mi zdi v redu in tudi s prijavljanjem ni težav, tako da sem z Amis.net-om zadovoljen.

Sem tudi za AMIS.NET
Rudi

Hej, ponočnjak!

A to govoriš o tisti znižani tarifi, katere tel. št. se začne na 080 ?

Zdravo!

Pri nas smo na internet priklopljeni preko kabla.mesecna narocnina je 8.000,00.
Si lahko neomejeno na internetu,pa se telefon je cisto zase.Ziv

Hojla!
Mi smo tudi priključeni prek kabla za 8.000 mesečno. Meni se zdi to kar dobra varianta.
lp 🙂

Srečo imate tisti, ki imate to možnost, vsi je nimamo. Verjetno je vaš distributer Links in ne Telemach, kot pri nas.

Na internet se prijavljam preko številke 0889 32 410. Seveda je kabel ugodnješi in tisti, ki imajo to možnost, so lahko zadovoljni.

Internet imam preko kabla. Plačujem mesečno naročnino 8.000,00 sit in sicer Siolu. Imam neomejen dostop do interneta. In lahko se tudi začasno odjavim (v času dopusta ali zaradi kakšnega drugega vzroka). Za tisti čas potem ne plačujem naročnine.

pol mega prek kabla kar je 24kSIT/mesec, ISDNji za backup pa prek SiOL-a in AMIS-a (A+B) in Arnesa (A) (5~6 kSIT)

Za prvo silo gre …

Primerjaj cene glede na (tvojo) porabo …
Preveri jih (to ponujajo vsi normalni ISP-ji)

LP
B

Dijana!

Ali imaš kabel od Telemacha ali koga drugega? Kako pa tole pri Siolu izgleda? Opiši mi, prosim.

Doma praktično ne visimo veliko na internetu. Imamo študentski paket od Siola. Pravico do njega ima vsak dijak in študent. Mesečna naročnina je malo čez 1000 sit, dobiš še 5 ur inetneta, vsaka naslednja ura pa je okoli 200 sit. Za nas je to ugodno.

Jaz imam to srečo, da ima sin brezplačen priklop preko študentske mreže, tako da plačujem samo impulze Telekomu.

LP,Kaja

Kabel imam preko Siola. Sam priključek mi je urejal naš lokalni distributer, kateri tudi vzdržuje ta naš kabelski sistem. Šla sem lepo k njemu in izrazila željo po internetu. Vse skupaj me je prišlo približno 75.000,00 sit. Mogoče kakšen tolar manj. Mesečno plačujem Siolu 8.000,00 sit mesečne naročnine in sem lahko na netu 24 ur, če je taka moja želja. Toliko pa tudi plačam, če nisem nič gor. No, in ker med poletnimi meseci nekako ni časa za net , sem na Siol poslala dopis v katerem sem ji prosila za začasni odklop interneta. Ko se bom odločila za priklop, jih bom samo pismeno o tem obvestila in mi ga bodo priključili nazaj brez dodatnih stroškov.

Jaz imam tudi kabel in sicer preko Sistela. Mesečna naročnina je nekaj več kot osem tisočakov. Seveda smo mogli nabavit tudi poseben modem. Se mi pa zdi ful fajn, ker je uporaba neomejena.

New Report

Close