Berem vaše odgovore in tako prijaznega zdravnika še nikjer nisem zasledila; če bi se sedaj odločila za kakšno operacijo, bi bili to zagotovo vi! Še nekaj me zanima, kako vi sploh gledate na vse te ne-navadne zahteve moških in žensk, ko pridejo v vašo ordinacijo? Ali se vam to zdi vse skupaj prav in normalno, ali vidite v tem tudi slabe strani?
🙂 🙂 🙂
Živijo!
Ljudje , ki prihajajo v ordinacijo imajo težave in rabijo pomoč. Skušam jim pomagati oziroma jim svetovati.
Nisem sodnik ampak zdravnik. Zato ne sodim o tem kaj je prav in kaj ne ampak skušam razbrati težavo ( postaviti diagnozo) in izbrati najustreznejši način zdravljenja. Pri tem sem pogosto omejen s svojim znanjem, izkušnjami in s kratkim časom, ki je odmerjen za vsakega od množice pacientov.
( Na srečo delam na kliniki, kjer nas je več tako, da zapletene primere rešujemo skupaj oziroma staknemo glave tudi s kolegi drugih strok – po načelu več glav več ve 🙂 )
Ko nekaj časa sedite na takšnem stolu kot je moj se vam pojem normalnosti močno raztegne 🙂
Lep pozdrav
Aleš