PRIJATELJSTVO ali FANT
hay, sem zaljubljena in imam en velik problemček!!
Smo tri najboljše sošolke kakor tudi kolegice, ki si vse zaupamo, vse počnemo skupaj, skratka smo nerazdružljive!!
Jaz hodim s fantom, katerega resnično ljubim, težavca pa je v tem, da ga ena od mojih kolegic tudi ljubi. Bila pa je tudi njegova punca. Sama ne vem kak se naj do nje obnašam. Možno pa je tudi da mi bo postavila vprašanje:Ona al pa moj fant!!! Sem zelo žalostna, kajti ne vem kaj nej nardim????
KAKO NAJ SE DO NJE OBNAŠAM?
KAKO DO FANTA??
KAJ NAJ NARDIM, ČE MI BO POSTAVILA VPRAŠANJE, ONA AL PA MOJ FANT??
POMAGAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tipična zadevica, ki se je pojavila že milijonkrat v vsakem življenju. Težave sledijo, na žalost. verjetno bo tvoja sošolka strašansko jezna in se bosta na smrt skregali, ko bo izvedela, kaj se greš.
Morda ti bo skušala tudi preprečiti, da bi bila z njim in ti bo povedala kakšne slabe stvari o njem.
Kako se obnašat, boš pa sama vidla. Do njega se obnašaj tako kot čutiš, do sošolke pa tako kot bo nanesla situacija.
Če bi bile vse malo starejše, ne bi imela problema, ker pa predvidevam, da ste največ v srednji šoli, pa znajo biti problemčki.
Mej se lepo!
piki
ce se je ze s tvojo kolegico valal okrog, pol ga raje pozab.
Jst bi na tvojem mestu hodu z njemu kake tri mesece, tok da si pridobis potrebnih izkusenj, resno pa ne bi racunu na njega….kot avantura ja ,vec ne.
lp
Če je tip res vreden greha, izberi njega. Vseeno poskusi obdržati oboje…če gre.
Sej a nebi šlo z grupnim?
Poskusite grupno…
Če imaš fanta rada in on tebe se odloči za fanta. Prava prijateljica pa je le tista, ki te bo razumela in vajini vezi ne bo delala problemov.
Forum je zaprt za komentiranje.