Najdi forum

Prosim za vaše mnenje. Prijateljica, ki ima družino si je na službenem potovanju privoščila avanturo, ki še vedno traja.
V tem času si je popolnoma spremenila. Za avanturo meni sicer ne pove, vendar saj veste, vse se izve. Ko sem jo vprašala, kaj je z njo, ker je popolnoma spremenjena, je odgovorila, da nič- od takrat je ne sprašujem več.
Kaj bi vi storili na mojem mestu – bi se pogovorili z njo ali jo pustili pri miru.
Moje mnenje je še vedno – DAJ ČASU ČAS IN ČAS BO PRINESEL ČAS.

Nič, naredil ne bi prav nič. Njen zakon tako kot njena avantura sta popolnoma
njena stvar. Če pa se bo znašla v kakšnih težavah in sama (!) poiskala pot
do tebe, pa ji le prisluhni.

če je tvoja prijateljica jo pusti pri miru in ne drezaj vanjo…..če pa je tvoja Prijateljica, potem ji MORAŠ povedati da veš….da se govori…..ker se vse izve….

Jaz bi svoji prijateljici povedala kaj se govori oz. kaj sem slišala. Če bo želela ti bo priznala, drugače pa bo vse zanikala.Vsekakor pa ji povej, kaj si slišala, mogoče pa so vse skupaj le zlobna obrekovanja.
LP -miš

Če ji poveš ali ne, je lahko v redu ali pa zelo narobe. Ti se moraš odločit,lahko sta še večji prijateljici ali pa jo zgubiš.

Ne naredi ničesar, če bo hotela bo že povedala.

Ce sta res zelo dobri prijateljici, jo lahko opozoris, kaj se govori. Ce ti bo sama zelela kaj povedati, ti bo sicer pa ne drezaj vanjo.

ja le zakaj bi se vtikala, saj te ti prosila za nasvet? pa se moje stalisce kar se prijateljic tice : najbolje je bit sam sebi najboljsa prijateljica . ker so vse u koncni fazi mocno hinavske, jaz imam slabe iskusnje, ker oseba ki prevec ve o tebi lahko postane najhujsi sovraznik, pusti ji njeno zivljenje pri miru in se ne vtikuj, da ne bos na koncu se ti vpletena, pa lep pozdrav soncek

Ni nujno sonček. Jaz imam prijateljico o kateri vem vse…tudi o tistem kar mož nikoli in nikdar ne sme vedeti, pa mi na misel ne pride da bi to izkoristila, pa naj se zgodi karkoli. Prav tako ona ve o meni vse, pa me ni nič strah.

ja 🙂 ves to je tko tudi jaz sem jo imela prijateljico namrec ve vse o meni in se prevec:)) ampak jest tut o njej :)) in ce spregovori ona lahko tudi jaz, kajne? ves nikoli ne reci nikoli:) pa lep pozdrav

No vidš, lih to sem mislna in jaz več lahko škodim njej kot ona men. Tolk pameti pa ma…:)) Pa sva taprave ane. Lepo se imej.

heheheheh; a si dobra :)) ja dokler je tko je cist fajn :)ves imet prijateljico je zelo fajn,res,dokler…. no sej ce te zanima, ampak to je ze druga zgodba…. pa lepo se imej , uzivaj, cimbolj in cimvec:)) soncek

Zakaj si pa tako v skrbeh zanjo. Da ni zraven tudi zlobe in zavisti.
Pusti jo pri miru. Sama te bo prosila za pomoč, če bo menila, da je to potrebno in če ti dovolj zaupa in ceni tvoje mnenje seveda.
Morda se je tvoja prijateljica zaljubila, morda zdaj koleba med možem in ljubimcem in je zaradi teže te odločitve čisto iz sebe in v depresiji…, kaj jaz vem. Gotovo pa je, zaradi okoliščin obremenjena in stokrat občutljivejša kot običajno, zato lahko tvoje drezanje v njo za vedno opravi z vajinim prijateljstvom. Predvsem pa, če se bo nate obrnila, ne dajaj velepametnih, bog ne daj kakih moralnih, nasvetov. Poslušaj jo in bodi čimbolj diplomatska. Itak je sama svoj kapitan in sama se bo odločila.

Odvisno, kako se je spremenila.
Ali je postala zaprta, nevrotična in “zajebana”, ali kar žari od energije?

Pusti jo na miru in bodi tam, ko te bo potrebovala.

Tommy

jaz bi ji povedala kaj se govori….da se vsaj malce pripravi…imam pa komentar na tiste priajteljice zgoraj….”ona ve vse o meni, jaz tud o njej…pa jaz lahko njej bolj škodim…pa naj si spregovori, če si upa.”…..hhmmm…to ni pravo prijateljstvo….

Draga Andreja!
Tako kot se lahko konča na začetku velika in prava ljubezen, tako se lahko konča tudi prijateljstvo. In ta stavek je bil mišljen le v tem primeru, da bi mi ona hotela škodovati, kar pa ne verjamem, ker se to v 28 letih prijateljevanja še ni zgodilo. Pa je bilo vmes že marsikaj a obe sva ostajali tiho in zato sva še vedno “skupaj”.
Lep pozdrav.

Ne vtikaj se !
Ko bo pripravljena, bo ze sama spregovorila o tem. Pravo prijateljstvo ji bos dokazala ravno s tem, da ji ne bos solila pameti, saj je odrasla in ve, v kaj se je spustila.
LP

New Report

Close