Najdi forum

Dragi Primož!
Imam problem, ki me vedno bolj obremenjuje in sicer. Pred pol leta sem spoznala super dečkota preko interneta. Postala sva dobra prijatelji s katerim preživljam veliko časa,najin odnos je res odkrit, veliko se pogovarjava, hodiva v kino, pijačke in imava tudi intimne odnose. Vedno kadar imam probleme mi stoji ob strani obratno. Kot prijateljica mu pomenim veliko in v vseh pogledih sem mu dekle, ki ga lahko išče prav tako jaz lahko trdim zanj. Tu pa je nastal problem, navezala sem se nanj in sedaj bi rada kaj več. To sem mu tudi omenila on pa mi je rekel, da ni pripravljen na vezo in da lahko prekineva z intimnimi odnosi, saj opaža da mi je potem samo težje. Zanima me ali lahko kaj pričakujem, da bo nekega dne najin odnos prerasel v pravo ljubezen, da bo preskočila tista iskrica ali preveč živim v sanjah…hvala za odgovor..kly

mislim, da ti je fant zadost direktno povedal. Njemu paše to, kar imata zdaj, več pa se noče obvezovat. Žal je ponavadi tako, da ženske razmišljamo o poglabljanju odnosa, ko pride do intimnih odnosov, pri moški pa (žal) ni vedno tako.
Mislim, da potihoma vse to že veš, samo še vedno upaš, da ti bo nekdo od nas pritrdil… vendar je bolje, da se čimprej spustiš nazaj v realnost. Ne pričakuj, da bo iskra preskočila….če bi bilo kaj na tem, bi se to že zgodilo. In tudi sam ti je predlagal, da prenehata z odnosi, ker ti je samo težje….ti to nič ne pove?

Žal, nič kaj vzpodbudnega nisem napisala… morda le misel, da če lahko ostaneš z njim SAMO prijateljica, potem ostani, če pa iščeš vezo, potem si najdi drugega. Saj na svetu mrgoli moških 😉 Vse dobro ti želim!

ni pripravljen na vezo ali ni pripravljen na vezo s tabo? glede na to da to traja že pol leta bi iskrica že lahko preskočla se ti ne zdi?

Prijateljstvo z intimnimi odnosi???
Prvič slišim kaj tako neumnega. Kaj res ne vidiš, da te le izkorišča? Praviš, da si se navezala nanj in želiš več? Hja, kaj več pa mu sploh še lahko daš, če si mu že dala vse? In to celo brez iskrice z njegove strani? Čakajoča na Godota, torej. Imaš natanko dve možnosti – ali se končno zaveš, da nikoli ni in nikoli ne bo preskočila usodna iskrica, ki običajno nastopi že po par sekundah, zato ti kar povem, da po šestih mesecih zagotovo ne bo nastal čudež. Druga možnost pa je, da dalje sanjaš in medtem morda zamudiš kakšno krasno priložnost.
Živi ali sanjaj.
Lp

moj problem je isti kot od kly sam da v obratni smeri

hvala vsem za odgovore, ampak saj vesta še vedno upam in upam, dokler se ne bom morala spustiti na realna tla in takrat mi bo pri srčku verjetno še huje..lep dan vsem skupaj, tebi… pa veliko sreče..kly

New Report

Close