Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija pri zobozdravniku

pri zobozdravniku

Spoštovani, danes sem bila pri zobozdravniku, popravljal mi je spodnjo šestico rekoč, da se mi nabira hrana v malih luknjicah…ok dobila sem novo plombo.

Kar me muči je to, da sem med posegom začutila 2x na jeziku spodaj ob šestici kot da bi mi nekdo šel z iglo noter, oziroma kot nek rez…kasneje sem videla, da je imel neko želetko zraven-vendar ne vem kako bi mi jezik ranil…no na koncu posega ko sem izpljunila, je bilo v posodi par delov plombe oziroma zoba…kaki 3 beli deli.

Kar me zanima in skrbi je to, da sem doma ugotovila, da imam rez malce “ranjen” jezik ob tej šestici…in ko jem kislo, me zelooo peče.

Kaj mislite, kaj bi to bilo…ne vem kako se mi je mogel raniti jezik…pa peče me.Ker hecno je da sem ob poškodbi čutila kot da bi mi zarezal v jezik.
Drugače je super zobozdravnik, vendar v jeziku sem kot bi čutila rez…pa ne vem zakaj bi mi to naredil.

Nočem paničariti vendar ne vem zakaj bi bilo to potrebno.

Hvala za nasvet in lp

Pozdravljeni,

dostikrat se zgodi, da se pri plombiranju zob nehote rani jezik. Poškodba, kot jo opisujete, je majčkena in težave bodo zagotovo minile v roku nekaj dni.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close