Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Bolezni prebavil (gastroenterologija) Pri srcu me stisne…

Pri srcu me stisne…

Lp! Sem fant in imam 16 let. Že nekajkrat se mi je zgodilo to, da me je pri srcu nekaj pritisnilo oziroma. predvsem kadar sem dihal, vzel zrak… zadnje čase me ni tako pogostokrat in tako fest niti.. sem že rekel svojemu zdravniku, rekel mi je da to ni nič nevarnega. A jaz bi vseeno vprašal tudi tu, če je to lahko kakšna bolezen.. hvala vnaprej

Spoštovani!

Zelo majhna verjetnost je, da gre za organsko bolezen. Predvsem se pojavljajo posledice prirojenih sprememb oziroma nepravilnosti, tudi na koronarnih arterijah. Manj je verjetno, da bi se že razvila pridobljena ateroskleroza, nemogoče pa ni. Če vas boli ob naporu, bi bilo dobro opraviti preiskave.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

Zdaj me že nekaj časa ni oz. ne spomnim se kdaj bi me tako fejst kot enkrat, da nisem mogel ležati, se premikati… sem pa slišal od ostalih ljudi, tudi od soseda, ki je tudi mlad(22 let), da tudi njega včasih stisne… ampak zadnje čase me niti ni… upam da ni nič hudega. Hvala in lp

Spoštovani!

Kot sem vam svetovala, opravite povsem osnovni pregled pri osebnem zdravniku.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close