Pri (sladkem) Toniju-Celje
Ojla, Celjanke!
Zadnjič sem spraševala, kje v okolici Celja imajo dobre torte za praznovanje našega malčka, ki se nezadržno bliža. Svetovale ste mi Tonija, zdaj me pa zanima: malo sem spraševala v službi, pa so se vse strinjale, da so super torte, a nobena ne ve, kako je s tem pozimi.
Menda je to samo vrt poleti (jaz sem res čisto nova in nimam niti pojma, kje to sploh je), kako se torej naroči torta sedaj, ko nimajo slaščičarne. A kar pozvoniš pri hiši, kjer je ta gospod doma (tako sprašujejo sodelavke)?
A se mogoče da kje drugje poskusit njihove torte? Pa kako je z oblikami: veliko izbire?
Najlepša hvala, Jasna
Vrt je res sedaj zaprt, ampak mislim, da vseeno delajo torte, mogoče jih drugje prodajajo. Je pa to sicer čisto privat hiša. Najbolje, da pokličeš na telefon (mislim, da je nekdo posredoval št.). Ne vem pa, kako je s cenami. Poleti, na vrtu so kar lepo zasoljene- jaz sem slišala, da so super, vendar drage.
Lp, Tea
Pokličeš, poveš za kaj se gre, greš pogledat njegove albumčke slik tort, si izbereš, naročiš in dobiš. Pozimi res zimski vrt ne obratuje, vendar te on ali njegova žena sprejmeta kdaj koli.
Imam pa že pravo abstinenčno krizo, ker že tako dolgo nisem jedla dobre torte. Do Žalca pa … no malo daleč je. Komaj čakam, da bo Toni odprl vrt.