Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Pri koliko letih bi dovolile hčerki ali sinu da kadi v stanovanju oziroma zraven vas?

Pri koliko letih bi dovolile hčerki ali sinu da kadi v stanovanju oziroma zraven vas?

Jaz tudi kadim doma z starši do 17 leta. Probala sem druge, kot mnogi drugi pa nisem odvisnik. Z starši pa imam mnogo boljši odnos in sem ga tudi vedno imela kot marsikateri drugi prijatelji, ki ne kadijo. In ni res da je to zgled. Poznam več ljudi, ki kadijo ali so kadili pred otroci ti pa niso kadilci. Da pa iz cigareta na heroin pa ni res. Niti ne pijem pogosto, samo za kakšne zabave ali praznovanja. Nevem zakaj bi bilo otroke tudi odrasle sram pred starši da kadijo. Kod da je cigaret nevem kaj. Potem pa se kregajo, žalijo in kaj jaz vem kaj vse, tega pa jih ni sram. Jaz si z starši vsedem, kadim in pijem kakav ter se z njimi lepo in odkrito pogovarjam.

Jaz kadim pred starši od 16 leta. Rekla sta, da lahko skadim cigaret ob kavi. Pa se je začelo dogajat, da sem vsake dve uri hotela,da se pije kava.
Če ne bi smela kaditi pred njima, bi pač hodla na dvorišče.
Sama pa bi vseeno probala otroka odvrniti od tega.
Po vseh teh letih kajenja si že grem včasih na živce. Samo še ta dopust kadim, ko pridem nazaj neham. To sem sicer rekla že lani….Letos pa sem sama sebi obljubla…

Meni se zdi boljše da kadi doma, ne pa da se skriva bogve kje. In pri koliko letih bi to dovolili? Meni se zdi 17 let spremenljivo. Prepovedat da kadi nemorem, ker nisem vedno zraven in nevem kaj počne po šoli. Znanka in še ena prijateljica, ki sta ko sta zvedeli da njuna 15 letnika kadita, sta jima rekla da naj kadijo zraven doma kot pa da se skriva. In mislim da taki ki se ne skrivajo, ne poskusijo toliko drog in alkohola. Nevem, ampak zdi se mi tako. In vem da kar nekaj mam kadi doma z nasjtniki skupaj. Ene poznam, ki jim nebi dovolili za nič na svetu, ampak ti otroci zato toliko več na skrivaj. Jaz priznam da z hčerko vsak dan skadima malo skupaj. Stara pa bo 17. Kaj pa vaši otroci kadijo? Ali pa morda neveste, če kadijo pa mislite da ne, oni pa vseeno na skrivaj. Poznam ogromno najstnikov, ki vem da za njih doma mislijo da ne kadijo, kaj šele kaj drugo, ti pa so pravi dimnikarji, ko so zunaj.[/q

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

cccccccccc

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Če si ali pa nisi kadilec, v zaprtem prostoru se ne kadi, ker se še stene vpijejo vonja.

Če jim vonj po kanalizaciji iz ust ugaja, pa kar tako naprej.

Smo jim pa dolžni prej zadeve strokovno in ne represivno razložiti.

Najlažje je biti “pameten”…

New Report

Close