Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala pri katerih letih v tujino

pri katerih letih v tujino

Zanima me, pri katerih letih ste odšli v tujino? Partner se še izobražuje, jaz bom šla še na dodatno izobraževanje, v tujino bi odšla pri 35 in 41 letih…je to prepozno?

Razmišljam….nikoli ni prepozno,tudi sama sem vajinih let in resno razmišljam o delu v tujini.Če ima človek resen in trden namen ni nikoli prepozno,verjemi in zagotovo uspe,če se tako odloči!moji sosedje so bili cca 37 ona,on 38-39,ko so šli l.2008 v Kanado živet(beri z dvema osnovnošolskima otrokoma!) in so še danes tam, že imajo svojo hišo na kredit seveda( v slo niso imeli nič),razen stanovanja v hiši njenih staršev,pa niso bili nobeni “težki izobraženci” ali pa bogataši.

Torej najbolj pomembno je dobro zdravje,pogum in trdna volja-rezultat pa se imenuje uspeh.

Le pogumno naprej,pa veliko sreče!

Živjooo…….moj dragi je odšel pred dvema mesecema v tujino delat,ker tukaj dejansko ni in ni dobil službe,tam pa v roku 14 dni.Živi sicer še pri sorodnikih,ima dosti bivših sošolcev,prijateljev,trenutno pa že išče stanovanje,in takoj potem pridema midva s najinem sinčkom( 2,5 let,tam vrtec,in to je to,Sem dosti prilagodljiva,kar se bojim je jezik,ker res nič ne znam.Sem pa pripravljena in grem sigurno na tečaj,Bi šla že tukaj pa nimam varstva za otroka.
Pa sva tudi oba stara že 40 let,tako,da ni nikoli prepozno,Tko kot je napisla predhodnica dobro zdravje,pogum,in trda volja-in to je to.

SREČNOO;)

Spakirali dobro leto nazaj, jaz stara 37, mož 43, dva najstnika. Ni nam žal, službe imamo trije, mlajši je v šoli, učimo se vsi jezika, sporazumevamo se v angleščini. Zadovoljni 🙂

Morda bi lahko predhodna dva avtorja vsaj omenila drzavo, v katero ste se izselili?

sever, ŠVEDSKA 🙂

Jaz sem sla pri 25ih – po koncanem magisteriju, ko dejansko nisem imela kaj izgubiti, saj se sluzbe nisem imela, resne zveze tudi ne, otrok tudi ne…Ko imas enkrat vse to, je seveda tezje, sploh brez sluzbe in tako dalje…. Se pa seveda vedno da, ce je volja!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close