Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Pri katerem podjetu kupiti pvc okna..?

Pri katerem podjetu kupiti pvc okna..?

Alenmarkus, naj se vam javno zahvalim za odlično delo, ki ste mi ga opravili. Res prava profesionalnost z vaše strani. Izjemno zadovoljen.

Lep pozdrav

Viktor

Priporočam, da si preberete še te nasvete pred nakupom oken: PVC OKNA[/url]

Jaz priporočam Remoplast. Uporabljajo nemške profile Gealan in stekla Reflex. Njihova okna se vgrajujejo tudi v Marles hiše. Zelo zadovoljen.

Za zdaj se zelo lepo obnasajo pri PRIBA oknih 🙂
Sta korektna, vgradnjo dobimo v parih dneh, še poročam o tem. Drugače, imajo ceneje kot drugje. V ceni sem dobil Alu rolete kjer so bile drugje PVC

Vsem, ki kupujete stavbno pohištvo priporočam, ogled portalov okna-slovenije.net in vrata-slovenije.net. Združujeta ponudbo večih ponudnikov. Lahko oddate tudi povpraševanje (samo 1x) in v parih dneh prejmete ponudbe različnih proizvajalcev.

Lp Tomaž

Pri Vogrinovem (poslanec v DZ) podjetju Interles v Lenartu.

naročil okna pri Dorniku v Mengšu zelo zadovoljen z montažo in tesnenjem okn -sedaj naročil še vhodna vrata pri njih!

Zdravo.
Pri nas smo menjali okna so do firme DORWIN iz preddvora in smo zelo zadovolni držijo se roku in montaža je dovršena.

Zato priporočam DORWIN.

zakaj nihče ne omeni Jelovice? So predragi ali kaj?

Ali ima kdo izkušnje s R.S. Okna? Zanima me razmerje med ceno in kvaliteto ..

Jaz svetujem Inles,res do so eni dražjih jaz jih imam že več kot 10 let,dvobarvne SCHUCO profil. Poznam ALUPLAST,SALAMANDER,REHAU PVC profile in lahko vam povem da je SCHUCO najboljši PVC profil je dodelan in skozi leta se pokaže kvaliteta profila.

jelovica nima bogve kako pametnih PVC oken. Če pa govorimo o kombinacijah alu-les, les-plastika (bolj v manjšini) pa zmagajo. Jaz mam okna od jelovice (les) in sem super zadovoljen. No precej manj pa z montažo

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

no, mi pa Vranešič. Priporočam, ker so okna res top. Delajo v Nemčijo in so taka kot jih plačaš. Če rečejo, da ne slišič prometa, ga zihr ne

Ali ima kdo nova okna, pri katerih so žaluzije med stekli? Gre za dvoslojna okna, pri katerih je dodatno tretje steklo, kjer je vgrajena žaluzija. Mislim, da ta okna izdeluje Finstral – pozna kdo še katerega proizvajalca s takimi okni?
Kako pa se obnesejo notranje žaluzije?

podjerje Termoglas

Znanci imajo že to pribl. 8 let

ANCORA – cenovno ugodni, prijazni, super montaza, … enostavno najboljsi 🙂

Za pvc okna ti svetujem roletarstvo bayer http://www.roletarstvo-bayer.si/okna/[/url] po kratkem raziskovanju smo našli njih in so nam okna zrihtali po res ugodni ceni, delavce pa lahko samo pohvalim, znajo svetovati ter imajo korekten odnost…priporočam.

Spoštovani

Naj povem se jaz svoje mnenje.

Prejšni teden so mi montirali okna od podjetja Pvc Markus. Imam manjšo hišo 11 oken z roletami. Vzel sem profil Ideal 5000 s tremi tesnili ter troslojno zasteklitev. Bili so trije fantje vključno s šefom in so prvi dan zmontirali vsa okna in zaključili naslednji dan prišli zmontirati se rolete (alu ) . Nimam nobenih pripomb vse so za seboj pospravili in super opravili.Skratka je danes tako kdor tega ne naredi ni dolgo na trgu. Cena ni bil najcenejša ampak se mi je njihov preprosti odnos zdel zaupanja vreden. Kdor misle da gre za reklamiranje naj si misle svoje.

Mislim da tudi kakšna pohvala kakšnemu kupcu pomaga za lazje odločitev pri nakupu oken ker pridejo kar dosti denarja in se lahko posteno za j.

lep pozdrav

Tim

Pri nas smo pred 8 leti kupili pri Inlesu 30 lesenih oke, Zelo zadovoljni – so kakovostna, lepa – barva zelo obstojna.
Lani smo se odločili še za PVC,

Res so malo dražja, ampka veš kaj kupiš – zagotovo ne mačka v žaklju.

Majkeljanuar a to so tele http://www.okna-vranesic.si/[/url]?
Ker drugih pod tem imenom ne najdem

New Report

Close