Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? pri ginekologu

pri ginekologu

Tiste, ki greste na pregled v hlačah, ali se od kabine do mize sprehodite z nago ritjo? Hvala za odgovore!

Kabine je od mize k sreči oddaljena le dober meter, zato ja. In to jaz, ki sem sicer strahotno občutljiva na take reči. Kril namreč ne nosim, dolgih majic tudi ne, tako da četudi bi hotela drugače, ne bi šlo.

Sploh pa me gin. ne gleda, kako korakam do mize. Ko pa že ležim, je pa čisto vseeno. Saj veš, kako se reče, ko greš h ginekologu – da greš na zvezdogled.

Lilipu, hvala. Potem nisem edina, hvala bogu.

Ne glede na to ali imamo hlače ali krilo na gin. stolu sem kako pa drugače spodaj brez.

Grem za zaveso, se slečem in tako grem do mize z nago ritjo. Medtem se itak ginekolog pripravlja na pregled, si natika rokavice, pripravlja tisti instrument, itd. Če že vidi mojo “tamalo”, lahko vidi tudi mojo rit 🙂

Pri nas imamo kabini za slečt, zmeraj pridem h ginekologinji v spodnjih hlačkah, ker se najprej usedem in se pogovoriva, potem opravi pregled.Tiste hlačke pa res ni tak problem dol dat. Ne predstavljam si, da bi z nago ritjo sedela tam, kjer je bila pred petimi minutami druga.

nesem krilo seboj in se v kabini preoblečem

Tako je imel moj prejšnji ginekolog in mi je bilo blazno zoprno. Že samo sedeti s spodnjimi hlačkami na stolu, kjer je prej sedelo 50 žensk ravno tako v sp. hlačkah, ni prijetno. Pa tudi biti na pol gola spodaj in se pogovarjati z njim, mi ni sedlo.

Hvala bogu ima moja zdajšnja gin. to bolje poštimano. Zraven gin. mize ima zaveso, po pogovoru greš tja, se slečeš, opraviš pregled, greš nazaj se obleč, potem sledi spet pogovor in konec. Koliko časa za vzame, da se slečeš in oblečeš? Vsekakor ne več kot 5 min, ki jih gin. itak porabi, da se pripravi in na koncu vpiše vse v karton.

kaj delate probleme kjer jih ni – G da na stol vedno tak papir za enkratno uporabo kot tja kjer vas pregleduje (stol, miza, ležalnik), tako da ni panike ;)…

vedno ko imam ginekologa si oblečem nekaj, kar mi je čez rito in luliko, torek če je to krilo je krilo če so hlače imam kako daljšo bluzo. In ko lezem nato na stol si to zaviham gor in čao.

na Jesenicah dobimo v kabini krilce za enkratno uporabo (in copatke).

končno nekaj pozitivnega pri nas!!!!!

New Report

Close