Pri 33. letih?
Ok samski gor ali dol. Jaz sem tut samska na pragu 30. Pa je kaj narobe z mano, ne tako mi paše.
Nikomur nisem dolžna razlagat kam grem, kdaj grem, zakaj grem.
Ne vem kaj bo, ko bom starejša, a zaenkrat mi je zadnjih 5 let od kar sem samska prav luštno….
Mogoče ga je pa pri 46 zvilo, da bo sam na stara leta, saj nas bo mogoče vse samce nekoč zvilo….
Ja, ta ti je pa dobra!
Muza, Muza,….
Počisti malo po svojem podstrešju!!
Da si samski pri 33-letih ni popolnoma nič narobe.
Večkrat sem zasledil, da ste omenjali mamice,….
Tako govorite samo tisti, ki mislite, kako enostavno je najti stanovanje, potem plačevati najemnino,…
Imam kar precej kolegov in kolegic, ki so samski in starejši od 30 let.
Pa niso zaradi tega, ker imajo mamice, ki jim vse postorijo,…
Pač življenje je tako, kdo si pa naj pomaga. Po mnenju mnogih, bi moral, ko si star 33 let, takoj skočiti v zakonski jarem, pa če si potem še naslednjih 2×33 let nesrečen,…. (a je to normalono???)
Razlogov je veliko:
– nesrečna ljubezen
– plahost in sramežljivost
– nesrečno otroštvo
– služba, katera jemlje celega človeka
– homoseksualnost
-…..
Stara sem 29 in “še” vedno samska. Večino časa mi to čisto ustreza, vendar pa je v meni nenehno prisoten majhen delček, ki si želi nekoga ob sebi. Plus da je tu še pritisk družbe… kaj se spodobi… ker je večina mojih let že poročenih, mam,… Jaz se resnično še ne počutim doraslo temu. Tako da se mi zdi brez veze, da bi se silila in bila slaba žena ali mama!
Ne, nič ni narobe, če si pri 33. letih samski, če ti to resnično ustreza!!! Bodi srečen in vesel!