…vodni dan.
Sploh ni bilo tako grozno. Saj se me spomnite, sem nekaj dni nazaj ful jamrala.
Kako sem ponosna.
Dopoldne sem se zamotila z delom na vrtu, kuhinje sem se izogibala. Je prišla moja mama in mi pomagala z otroci. Popoldne sva se z tavečjo hčero podale v trgovino in sprehod po mestu. Pa je bil tle večer in sedaj visim na netu.
No, dvakrat me je primla lakota pa sem si skuhala kavico, da sem nekaj toplega dobila v želodec, ker sem mela vode poln kufer. še sedaj srkam vodico in se veselim, ker je tehtnica pokazala še kg manj.
Torej Marika mesec je naokoli in jaz ti poročam svojo težo – 61 kg, skenslala sem celih 5kg. Noro.
Pa mam tudi neke svoje “grehe” vmes. Obvezno pijem kavo z mlekom – vsak dan, brez sladkorja. Pa ob večerih si z možekom tako rada privoščiva kakšen kozarček rdečega, nekje 2-3x tedensko. Temu se enostavno nisem mogla odpovedat, to je en najin ritual in mi veliko pomeni.
Jutri mamo pa piknik in hvalabogu da mam proteinski dan, da bom lahko jedla meseka z žara! Se že veselim.
Tako sotpini in sotrpinke, meni je uspelo in če je meni bo tudi vam.
Hvala za lepe misli.
Ja, volja za naprej je. Ful sem vesela, ker lahko zaprem hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Sicer mi mal špehca ven porine, pa sem optimist.
Še dva meseca diete, vsak večer telovadim, delam trebušnjake. Do tapravega poletja bom že prava mačka :))))
Sam da volje ne zgubim. Mislim, da ne bom, me tudi možek podpira in me bodri, pa še ve na tej strani.
Lep sončen dan vsem.