Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Prezgodnji izliv POMAGAJ PROSIM

Prezgodnji izliv POMAGAJ PROSIM

Dober dan vsem skupaj. Odpiram to temo ker se mi podera svet. Nerad se pogovarjam o tej intimni temi ampak sedaj sem že res na robu z tem “sranjem” rad bi ISKREN odgovor kaj pomaga oz. odpraviti to mojo napako.  Prebral sem že marsikaj ampak povsod piše samo zakaj je tko. Jaz pa rabim recept ki bo deloval da obdržim vezo. Star sem 29 let z dekletom sva skupaj 6 let. Ko ona začne uživati jaz že zaklučujem. Čiz MIMO!! vidim kako je bedno moji punci sploh pa mi zbija samozavest in poleg tega sem psihično že čisto na dnu. Ta problem imam že od mojega prvega spolnega odnosa.

Kako naj se rešim tega prosm pomagajte. Povejte mi svojo izkušnjo. Ali obstaja kaka operacija za to ? Naj se obrnem na osebno zdravnico ? Antidepresive sem že probal delovalo je kakih 3 mesce potem pa spet isto. Obstajajo kaka zdravila za to ?

Vsakega odgovora bom vesel.

Probaj si ga zdrkat preden seksata (pol ure, eno uro, dve uri prej…, poizkusi kaj ti ustreza). Ko sem sam začel sexat sem na začetku tudi imel podoben problem ampak čez kakšen mesec sem se navadil in sedaj lahko zdržim tudi 2 uri +

Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close