prezgodnji izliv!!!
Imam en zelo pereč problem. Star sem 25 let. Z punco imava ve ali manj redne spolne odnose. Problem pa je v tem, da doživim prezgodnji izliv semena. Ponavadi končam takoj, ko vstavim penis v nožnico ali pa še prej. Prosim za nasvet, kako naj zadržim izliv za nekaj časa.
Preber si knjigo tao ljubezni-nega moške seksualne energije.
kako pa kej dekle to prenaša?
Sicer tega ne vem iz osebne izkušnje, vendar sem slišala, da pomaga, če se moški pred spolnim odnosom (kakšne pol ure prej) samozadovoljuje, tako da pride do izliva. Potem, baje, ne pride tako pogosto do prezgodnjega izliva.
zraven pojstle imej lavor z mrzlo vodo. In ko ti bo zacel prihajat, daj roko vanj…to sem videl v nekem filmu in menda pomaga….probi
Ja ma tortica kar prav… sam si ga dej kako uro preden se bosta z zensko in ti ne bo prislo tako hitro. Ce pa ti bo se vedno, si ga daj pa 2x prej, sam pazi, da ti bo potem sploh se prislo :-)))
kako pa to pol tvoja draga prenaša. a ti nč ne teži, ker ostane nepotešena (al jo zadovoljiš na kakšen drug način). moj nasvet je takle: namesto, da bi se ti sam samozadovoljeval, počnita to skupaj, kot del predigre, tako, da vama obema pride. pol pa še sexajta. po moje bi moglo kaj pomagat.tisti nasveti pa, da med sexom misli na kaj drugega, samo ubijajo filing.
najlazje je da se naucis stisniti misico ki zadrzi uriniranje.. To pomovi veckrat med uriniranjem, da ugotovis kje je ta misica in potem to isto naredi ko ti bo hotelo priti.
obstaja še lažja opcija, pred sexom si ga zdrkaj. ali pa naj ti ga pofafa do konca.
ko sexaš v drugo, če še zmeraj čutiš, da ti bo prišlo prehitro, ga potegni ven, ali pa upočasni ritem, odvisno od občutka.
ko sm biu js star 16 let in še devičnik in nism meu se izkusenj s punco je bila sama doma. nekaj sva se lizala in vedno vec sva si upala, potem sva se slakla do spodnjih hlač. js sm ji bozau joske in ona mi je dala roko na notranji del stagn. to me je za pou minute tko zrajcalo da mi je prslo kar v spodnjice, bres da bi se me dotaknila po penisu. sploh veste kako me je blo sram? ko sva prvic sexsala sm zdrzau samo okoli 10 sekund. zdej sm se privadil in si samo zelim da bi mi se kdaj tko hitro prslo.
Forum je zaprt za komentiranje.