Najdi forum

Prezgodnji izliv

Pozdravljeni,
partner ima hude težave z prezgodnjim izlivom, posledično vplivajo tudi name.
Na kratko, ne zdrži penetracije več kot nekaj sekund brez da ga vzame ven in čaka.
Po prebiranju raznih forumov in mojimi predhodnjimi izkušnjami, se mi zdi, da bi bila najbolj ustrezna metoda za rešitev te težave da si kožico da kirurško odstranit. Tako bi čez čas potreboval več stimulacije. Partnerju zadeva seveda ni všeč, tudi težko priznava sploh da ima kakšen problem, več ali manj vse skupaj pometa pod preprogo.
Prosim za mnenja in možne rešitve.. Sodeč po prebranih forumih je v teh časih precej moških, ki se spopadajo s podobnimi problemi.

Pozdravljena.
Prezgodnja ejakulacija je pogost pojav v moški populaciji. Vzroki/razlogi so seveda lahko različni. Pogosto zaradi (pre)malo spolnih izkušenj in/ali nespretnosti. Verjemite, da v tem primeru niso “oškodovane” samo ženske, močno je lahko prizadeta/oškodovana moška samopodoba, spolna moč in želja ter doživljanje sebe kot nesposobnega.
Cirkumcizija je operativni poseg, ki se ga izvede v rani mladosti. Slednje uporabljajo predstavniki določene verske prepričanosti. Terapevtsko pa se cirkumcizijo izvede za zdravljene določenih bolezenskih stanj. Poseg je po tehniki relativno hitro izvedljiv, vendar zavedati se je potrebno, da po operaciji (in še dolgo časa po njej) so prisotne bolečine pri čemer je tudi spolni odnos za dolgo močno odsvetovan.
Za razliko od kirurškega posega, ki se ga izvaja za zdravljenje določenih bolezenskih stanj, obstajajo druge neinvazivne ter neboleče metode/tehnike.
Ob pričetku se partnerja skupaj udeležujeta terapevtske postopke. V nadaljevanju pa sledi individualni pristop.
lp

izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close