Prezgodnji izliv
Pozdravljeni,
partner ima hude težave z prezgodnjim izlivom, posledično vplivajo tudi name.
Na kratko, ne zdrži penetracije več kot nekaj sekund brez da ga vzame ven in čaka.
Po prebiranju raznih forumov in mojimi predhodnjimi izkušnjami, se mi zdi, da bi bila najbolj ustrezna metoda za rešitev te težave da si kožico da kirurško odstranit. Tako bi čez čas potreboval več stimulacije. Partnerju zadeva seveda ni všeč, tudi težko priznava sploh da ima kakšen problem, več ali manj vse skupaj pometa pod preprogo.
Prosim za mnenja in možne rešitve.. Sodeč po prebranih forumih je v teh časih precej moških, ki se spopadajo s podobnimi problemi.
Pozdravljena.
Prezgodnja ejakulacija je pogost pojav v moški populaciji. Vzroki/razlogi so seveda lahko različni. Pogosto zaradi (pre)malo spolnih izkušenj in/ali nespretnosti. Verjemite, da v tem primeru niso “oškodovane” samo ženske, močno je lahko prizadeta/oškodovana moška samopodoba, spolna moč in želja ter doživljanje sebe kot nesposobnega.
Cirkumcizija je operativni poseg, ki se ga izvede v rani mladosti. Slednje uporabljajo predstavniki določene verske prepričanosti. Terapevtsko pa se cirkumcizijo izvede za zdravljene določenih bolezenskih stanj. Poseg je po tehniki relativno hitro izvedljiv, vendar zavedati se je potrebno, da po operaciji (in še dolgo časa po njej) so prisotne bolečine pri čemer je tudi spolni odnos za dolgo močno odsvetovan.
Za razliko od kirurškega posega, ki se ga izvaja za zdravljenje določenih bolezenskih stanj, obstajajo druge neinvazivne ter neboleče metode/tehnike.
Ob pričetku se partnerja skupaj udeležujeta terapevtske postopke. V nadaljevanju pa sledi individualni pristop.
lp
unhappy999, 06.05.2021 ob 16:05
Pozdravljeni,
partner ima hude težave z prezgodnjim izlivom, posledično vplivajo tudi name.
Na kratko, ne zdrži penetracije več kot nekaj sekund brez da ga vzame ven in čaka.
Po prebiranju raznih forumov in mojimi predhodnjimi izkušnjami, se mi zdi, da bi bila najbolj ustrezna metoda za rešitev te težave da si kožico da kirurško odstranit. Tako bi čez čas potreboval več stimulacije. Partnerju zadeva seveda ni všeč, tudi težko priznava sploh da ima kakšen problem, več ali manj vse skupaj pometa pod preprogo.
Prosim za mnenja in možne rešitve.. Sodeč po prebranih forumih je v teh časih precej moških, ki se spopadajo s podobnimi problemi.
Kaj pa če opravita oralno pri njemu do konca, potem pa on oralno zadovolji tebe in v tem času bo ponovno pripravljen na akcijo, ne bo pa več tako napet in nakurjen in bo sčasoma zdržal dlje?
Ni problem v kožici!!!In z tem če ga bojo obrezali se mu zaradi tega ne bo prag vzdržljivosti toliko dvignil da bi te lahko v eno fukal do orgazma. Še vedno bo moral vmes večkrat nehat in počakat tako kot mora sedaj. Lahko pa jaz tebi pomagam samo reci pa boš videla kako boš doživljala orgazme enega za drugim vmes te bom pa še pripravil da boš špricala! Doživela boš nebesa. In potem se ne boš preveč obremenjevala s tem da je partner prehiter. V vajinem domu bo zopet mir in spokoj! Obljubim da bo vse brez kakih čustev. Šlo bo zgolj za nor sex in za to da boš ti potešena in zadovoljena. Šlo bo za to da boš ti doživela nekaj kar nisi še nikoli. Bila boš obdelana tako da se boš zvijala in kričala od ugodja!! Verjemi da bi bilo tako!! Odločitev pa je seveda tvoja. Vse kar moraš narediti je to da odpišeš v ZASEBCA sem registriran uporabnik. Brez slabe vesti in zadržkov. Jaz pa se bom samo za tebe potrudil da te bom popeljal v nebesa in nazaj večkrat zaporedoma. In seveda če se boš odločila za to moraš imeti čas vsaj 5 ur da bo to tako kot mora biti. Sem pa kulturen 42let, 95kg, 187cm.Ne podcenjujem nikogar in zastopim da te partner ne more zadovoljiti. Ponovno se ponavljam DA NE BOŠ BILA PRVA KI IMA TA PROBLEM IN NE BOŠ BILA PRVA KI BI JI POMAGAL. On ima zaradi tega neverjeten občutek krivde in nemoči.Ki ga psihično in fizično ubija. Zaradi česar mu še preje pride in je potem vse še toliko krajše.Če se boš odločila za to rešitev ki je najhitrejša mu enostavno ne povej ker ne rabi tega vedeti. On je že tako sedaj pod pritiskom in v njemu not ga razjeda dvom, krivica in sramota, ti mi samo piši da se zmeniva za dan in uro.Brez neke razlage in pojasnil! Vem za kaj gre in razumem tvojo frustracijo! Nisi prva ki ima tak problem z partnerjem in ne boš prva niti zadnja, ki ji bom pomagal da bo rešila svojo vezo-zakon. Nobene tablete niti noben zdravnik ne more pomagati pri tem. Dlje kot boš čakala in odlašala slabše bo. Začeli se bojo kregi pregovarjanje in nabijanje krivde. Potem mu boš začela še očitati začela ga boš poniževati in prišlo bo do razpada zveze. Jaz pa sem tujec ki ga ne poznaš in ti bom samo pomagal da boš rešila vezo-zakon! In seveda poskrbel bom da boš zadovoljena in potešena. Ter pomagal bom še pri tem da bo izginila vsa frustracij zaradi pomanjkanja ta pravega orgazma ki ga doživi ženska z sexom ne pa z lizanjem in igranjem z prsti. Pizdica je poseben organ ki tudi rabi pravo obdelavo in tapravi postopek. In kot sem že rekel ne boš imela slabe vesti ker me ne poznaš fuk ne bo čustven, ampak bo zgolj fuk. Niti me ne boš videvala. Razen kadar boš prišla na obdelavo kjer se bom popolnoma posvetil tebi te pofukal v tvojo pičko in prelizal pizdico, ščegija in pa obdelal tvojo G točko z kurcem in z prsti tako da bo tvoja pizdica špricala in te pripeljala do popolnega orgazma. Garantiram da boš odšla domov popolnoma zadovoljena in potešena!! In v tvojem domu bo zopet mir in tišina brez tihega obtoževanja! In ko boš sexala z partnerjem te ne bo motilo da ima prehitre izlive. On bo začutil in občutil da si mirna in posledično bo čez čas tudi on prišel do dosti daljše vzdržljivosti. Zato ker ne bo več psihičnega pritiska!