Prezgodnji izliv
Pozdravljeni!
Nekaj čez 40 let imam in imam problem prezgodnjega izliva odkar pomnim. Res je, da me je včasih to manj motilo, saj so bile ponovitve lažje, manj časa je trajalo do vnovične akcije, pa tudi boljše so bile. Res je tudi, da partnerica (z njo sem preko 15 let) ni imela nikoli posebnih problemov zaradi tega – običajno je uspela doživeti orgazem (vsaj v osmih od desetih odnosov).
Vendar pa, ne glede na to, me zadeva vse bolj obremenjuje. Še posebej takrat, kadar mi dobesedno eksplodira, še preden ga sploh uspem noter dati. Takšna situacija ni prijetna ne zame ne za njo in za seboj vedno potegne vsaj majhen odmik, pa malo ohladi željo po seksu.
Skratka, rad bi ta svoj problem nekako rešil, saj verjamem, da obstajajo načini in metode, kako priti preko tega. Želim si vsaj toliko kontrole nad dogajanjem, da lahko malo bolj uživam v menjavi položajev, pa da mi vse skupaj bolj zapaše, saj je sedaj res vse skupaj prehitro in še preden začnem uživat, je že gotovo. Sicer nikoli na uro ne gledam, ampak od oka bi rekel, da 5 minut nikoli ne traja.
Tako. Zdaj pa čakam na vaša mnenja, nasvete in izkušnje. Ni mi problem iti k zdravniku, kakršnemkoli, tudi s partnerico ne, če bo to potrebno, saj je pripravljena sodelovati.
Pa lep pozdrav