prevoz
Se boste selili? Opravili velik nakup v trgovskem centru? Se je tekom let nabralo, v kleti ali na podstrehi polno stvari in ne veste kam z njimi – kosovni odpad? Ste kupili motor A kategorije, zunaj pa sneg ? Kupujeto traktorsko kosilnico za košnjo zelenice, pa ne veste , kako jo boste domov pripeljali ?
Sam, sem bil v eni izmed naštetih situacij in največ preglavic mi je povzročala organizacija prevoza. Stric Google mi je postregel z raznimi podjetji, oziroma spletnimi stranmi (koga naj pokličem,.) kar je zelo zamudno. Ko sem imel dela že tako čez glavo, sem moral poleg vsega še preklicati podjetja, ki se s tem bavijo. Zakaj, nebi podjetja mene sama poklicala ? na meni je pa samo odločitev kdo bo “vozil” :).
Ko se boste znašli v podobnih situacijah (se spomnite nasveta), vam spletna stran zapelji.si ponuja enostavno rešitev. Pomoč pri organiziranju vaše selitve ali prevoza stvari. Prav tako, bo možno na podlagi vašega Feedback-a in komentarjev izluščiti “bombončke”. Pri že tako stresni selitvi, planiranju in pakiranju prepustite eno skrb zapelji.si podjetja mene sama poklicala ? na meni je pa samo odločitev kdo bo “vozil” 🙂
https://zapelji.si