Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja previjalna enota v kopalnici

previjalna enota v kopalnici

Pozdravljene

Iscem previjalno mizo za v kopalnico, lahko na kolesih ali samo na stojalu. Gledala sem model Pti’ba od bebe conforta in se mi zdi kar simpaticen, vendar ga nisem videla se nikjer razstavljenega. Malo me skrbi ali so te stvari dovolj stabilne in glede na to, da je banica in previjalna miza skupaj zmores kopanje in nego sam ali mora biti vedno se kdo zraven?

Imate kaksne izkusnje s to ali podobnimi previjalno kopalnimi enotami, morda jo kdo ze proda do marca (sem iz okolice MB).

lp
Kaja

mi to uporabljamo ze peto leto, dva otrocka sta zrasla na tej mizi in povem da zmorem tudi 2 na eni previjalni mizi. vse gre ce le malo poenostavsi, pa srecno

Mi smo se do selitve v večje stanovanje previjali 6m na pralnem stroju v kopalnici. Rabiš le podlogo. Sedaj sicer imam previjalno mizo v sobi, ampak včasih kar pogrešam bližino umivalnika…. Premisli, pa še ceneje je.
lp, Nataša

Tudi mi našo pikico (8M) previjamo na podlogi na pralnem stroju. Komoditeta je velika saj je vse pri roki.To je po mojem mnenju najboljša varianta saj ne zaseda dodatnega prostora pa še poceni je :).

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Mi smo na pralni stroj položiliza to narejeno malce večjo desko – da je še čez gledala – in nanjo potem dali še previjalno podlogo. Tako imam prostor še za dodatne reči – robčke, kakšno cunjico… pa še otrok se ne more kar tako okrog obrnit. Prvega smo tako previjali vse dokler nismo ukinili plenice. Pa še danes ga rada po kopanju zavijem kar na deski. Kopanje v banjici pa smo izvajali na stojalcu. To je zložljiva zadeva in jo postavim za pralni stroj, tako da ni moteča. To je tako stojalce, da se benjica usede gor. Zelo preprosto – pred 3 leti je stalo cca 5000 SIT.
Mi smo zadovoljni. Pa dokaj poceni je tudi.

Morda še to – desko na pralnem stroju smo fiksirali, tako da smo v zid zavrtali dva gumasta profila (pod in nad desko) – četudi se je kak otrok prevpračal gor, je bila deska stabilna.

LP

Mi smo pa ogradili pralni stroj, tako da je plošča povijalna miza in zraven je prostora še za nekaj cunj in vse pripomočke – super v redu in čisto poceni
iverko pobarvaš in nanjo daš peno za previjanje, noge so lahko lesene, kovinske, kar ti je ceneje.

New Report

Close