Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Preventiva

Preventiva

Spoštovani!
Obračam se k vam po pomoč.
Od nekje septembra dalje se mi ponavljajo hemeroidi. Imam jih po kakšen teden, se ozdravi, pa je kakšen mesec, dva, mir, potem pa spet… Nazadnje sem jih imela kakšen mesec nazaj in sem imela tudi krvavo blato, ampak se je popolnoma umirilo.
Pred malo več kot tednom (v ponedeljek/torek) pa se mi je pojavila driska. Nimam vročine, niti se ne počutim slabo. V bistvu se slabo počutim samo zato, ker me ves čas napenja, včasih me začne grozno boleti v črevesju. Prehranjujem se normalno, oz. prehrano sem malce spremenila zaradi driske (čim manj mastne hrane). V nedeljo sem imela že normalno blato, vendar sem imela občutek, kot da se nisem “izpraznila” do konca. V ponedeljek sem imela zopet drisko in občutek polnega črevesja (imam še vedno). Je možno, da so to znaki raka na črevesju? Stara sem namreč 19 let in slišala sem, da imajo raka na črevesju večinoma starejši ljudje (oz. nad 40 let). Je možno, da je to kaj v povezavi z hemeroidi?
Zdravnikovega obiska se izogibam, ker se bojim, da pretiravam in da bo vse vredu. Pa zdravnica je takšna, da kar ponori, če prideš in “ti ni nič”…
Prosim za nasvet in pomoč!
Najlepša hvala!

Sem dobila diagnozo, vseeno hvala…

New Report

Close