Najdi forum

prevelika telesna teža

Lep pozdrav!

Imam velik problem, kateremu sama nisem kos. Za sabo imam en porod za kateremu sem se močno zredila. Prej sem imela 80kg na višino165 sedaj pa je 6 mesecev od tega pa tehtam 105kg. Zelo sem nesrečna saj ne vem kako naj si pomagam. Bila sem pri zdravnici, da bi pod nadzorom shujšala pa mi je rekla da to moram sama storiti, da ona mi lahko samo predpiše tablete. Sama sem poskusila neštetokrat pa ko vem da ne smem jesti grem k hladilniku in vzamem čeprav vem da nesmem. Sedaj jemlem neke tablete za hujšanje na osnovi kaktusa od kalifornije fitnes in res je da sem zgubila 1kg in pol v 1 mesecu pri normalni prehrani. Kaj bo pa ko bom prenehala jesti tablete?
Ali mi vi lahko svetujete kako si bi lahko najlažje pomagala?
hvala!
Anja

Anja,

Tvoj problem se ne razlikuje veliko od problemov drugih ljudi z odvečnimi kilogrami. Sama se zavedaš, kaj je vzrok za previsoko težo, vendar se nekako ne kontorliraš. Tudi, da si poskusila s kakšno rekreacijo in treningom poskusila shujšati nisi nič omenila.

Zate velja enako kot za vse ostale, ki me sprašujejo kako shujšati. O tem sem pa res napisal veliko odgovorov. Preberi starejše odgovore na forumu, obiščeš lahko tudi mojo spletno stran… in našla boš veliko koristnih informacij.

Da boš shujšala le zaradi tablet, to ne verjamem, da ti bo uspelo. Tudi ne moreš pričakovati trajne rešitve zaradi nekih tablet. V načinu svojega življenja nisi zaenkrat nič spremenila, prehranjuješ se enako kot prej… pričakuješ, pa da bodo nekakšne tablete odpravile vse tvoje napake.

Saj z veseljem bit ti napisal kaj drugega, kot pa da sem do tebe kritičen. ampak dejstvo je, da zanekrat ne počneš ničesar čemu bi lahko rekla hujšanje… nehaj torej sanjati in zaupati nekakšnim tabletam. Prečisti svojo prehrano, začni se držati pravil zdravega in zmernega prehranjevanja. Začni z kakšno rekreacijo, da se ti dvigne morala in samozavest. Odloči se že enkrat, da moraš res nekaj pričeti… Vsak lahko uspe, če si to res želi… rezultati sami od sebe ne pridejo. Prej ko to spoznaš in sprejmeš… prej boš na poti do uspeha.

Na forumu imaš kot popotnico za začetek veliko koristnih odgovorov, na moji spletni strani pa celo primere treningov. Začni že danes, sedaj je pravi trenutek!!!

LP,
Goran

Anja, tudi mene mučijo podobni problemi kot tebe. Če si za to, da ena drugi dajeva vspodbudo pri hujšanju in hoji v fitnes mi piši na: [email protected]
Doma nimam razumevanja in nobene pomoči pri hujšanju. Rada bi z nekom delila veselje ob vsakem izgubljenem kilogramu pa tudi grajo na račun špricanja vadbe ali pa pri basanju s hrano.Tudi jaz imam krepko čez sto kil, tako, da sem resnično potrebna preobrazbe!

Punci!

Na forumu srednja leta teče pogovor na to temo že od junija dalje. Punce se spodbujamo in rezultati so. Tam bosta lahko prebrali tudi več o šoli hujšanja, ki teče po zdravstvenih domovih…. Skratka pokontaktirajta nas. Več nas je, lažje je

Draga Anja in Moni!

Tudi sama imam podobne probleme kot vidve. Vsak ponedeljek je zame nov začetek, novo upanje iz tega labirinta prevelike teže.
Teorijo popolnoma obvladam, praktično pa mi ne uspe. Berem knjige in rubrike o dietah, zdravi prehrani, vem da je bistvo promlema v meni sami in da si samo jaz lahko pomagam, pa vendar mi ne uspe. Z veseljem bi se vama pridružila, če me vzameta v internetno druščino in bi si na tak način pomagale in vlivale voljo.

Visoka sem 1,68 cm in tehtam 90 kg. Zelo rada bi shujšala 20 kg.
Predlagam da si pomagamo!
Javita se!

Draga Anja in Moni!

Tudi sama imam podobne probleme kot vidve. Vsak ponedeljek je zame nov začetek, novo upanje iz tega labirinta prevelike teže.
Teorijo popolnoma obvladam, praktično pa mi ne uspe. Berem knjige in rubrike o dietah, zdravi prehrani, vem da je bistvo promlema v meni sami in da si samo jaz lahko pomagam, pa vendar mi ne uspe. Z veseljem bi se vama pridružila, če me vzameta v internetno druščino in bi si na tak način pomagale in vlivale voljo in pogum.

Visoka sem 1,68 cm in tehtam 90 kg. Zelo rada bi shujšala 20 kg.
Predlagam da si pomagamo!
Javita se!

Lara, prosim napiši mi tvoj naslov elektronske pošte pa se bomo dogovorile kako in kje začeti. Nujno rabim eno vzpodbudo in podporo!

Zdravo Anja,

tudi sama sem imela takšne probleme, pa sem vseeno uspela shujšati. Če te zanima kako mi lahko pišeš na moj email, pa ti bom odgovorila.

Lep pozdrav
Lina

New Report

Close