Najdi forum

prevelika količina marihuane

sicer me zanima samo za info, ker sam ne uživam…skratka. Z mnogimi sem se pogovarjal, ko so zavzeto govorili, kako marihuana tudi v prekomerni količini nima hujših posledic pa me zanima če je temu res tako.
Imam namreč prijatelja, ki sam ni preje nikoli kadil in se je odločil da bo enkrat probal. Probal je hašiš in ker ni vedel če marihuano ješ učinkuje kasneje je, ko je videl da ni nič, spil nekaj alkohola. nato pa je kar začel še jesti hašiš in pojedel za 4x kratno količino:). Nato je prišel domov in takrat je šele začelo “trgati” po njegovih besedah. Rekel je, da je bil “koma” (ne v dobesednem smislu:) še celih 24 ur ležanja v postelji, toliko da ni skup padel oziroma zdelo se mu je, da je padel za kako sekundo na tla, ko je s težavo šel do wc školke, kolikor se je megleno spomnil, komaj da je lahko ustal se je že moral usesti, rahlo omotičnost je čutil še 3 dni. A bi se lahko njemu končalo tudi bolj usodno?

tnx

Zakaj je sploh jedel hašiš? Mislim, jedel, halooo?! Haš ma že tako ali tako 2-3x več THCja v sebi kot trava. To se kadi. K cigarete. In če kadiš 100% ne more priti do ODja (over-dose), če ne zarad druzga ti postane slabo in si niti ne želiš kaditi naprej. Najbrž bi lahko umrl, če bi pojedel res veliko kepo tega.
Aja, kako pa ve kakšna je 4x-na količina, če prej ni imel izkušenj? To kar je naredil je neodgovorno! Kaj ČE bi probal npr. heroin? Vedno se je treba prej pozanimat o stvari in jo vzeti skupaj s prijateljem, ki je malo bolj izkušen.

rekel je da je bila kepa 1cmx1cmx0,6cm:)))
Torej ima sreco da nima nobenih posledic

zmotil sem se, omenil je 2cm x 2cm x 0,6cm

O zadevi se prej pozanimati in vzeti skupaj s prijateljem, kateri ima izkušnje???!!!!Zakaj bi sploh bilo treba probati?

Zakaj bi bilo treba probati? Zakaj pa ne? Da potem lahko razumemo ucinke, ne pa laiki ki pametujejo o smrtonosni travi in podobno.

Ja res. Vzeti s prijateljem…to sploh ni tvoj prijatelj.

New Report

Close