Najdi forum

PREVELIK PENIS

Kako naj pridem do tebe ?

Mislim, da si bos moral kar eno z zelooooo raztegnjeno cespljo dobiti, saj svojega KOMADA zlepa ne bos spravil v normalno…… no ja, mogoce bi slo, ce bi poskusu s kaksno tik po porodu, saj 17cm v obseg…….hm, no ja…..
mislim, da vseeno malce pretiravas z merami!!!

Kokr je men znano se vagina po porodu potem s časoma povrne v prvotne mere.

Drgač pa nevem kje je sploh tvoj problem. Po branju forumov sodeč je vsem ženskam kar je pod 20 cm premajhno. 🙂

Kje me dobite??? Poklicite 041 215 471 – samo resni, ker je vecina odgovorov na moj problem cisto neresnih.

Ce bi se kaksna punca ali fant rada pridruzila meni in moji punci pri spolnih odnosih, me tudi lahko poklice!!! HOMO IZKLJUCENI!!!!!!!!!

Ce koga slucajno zanimajo posebne tehnike za povecanje penisa (MOLZENJE, VROCA-LEDENA VODA,…) me tudi lahko poklice. Z veseljem mu bom svetoval!

Lep pozdrav

te poklicem. rad bi se vama pridruzil pri umazanih igricah

kaj pa če bi ti kar tu v forum mal opisal te tvoje tehnike(molzenje…)Tako nas boš najbolj razveselu.

Poklic ga ne sj mas zgori cifro 😉

To je še OK. Naz imam 14 let pa moj penis v dolžino meri 31 cm. Imam velike probleme, v šoli se pri telovadbi sploh nočem preoblačiti.

ce bi mel obseg 17cm ga ne bi mogu sploh utaknt. Eni majo dolge 17cm pa pravjo da so dovolj velki neka zlata sredina kaj sele pri analu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close