Najdi forum

Prevelik penis

Imam problem v seksu z punco, s katero sva drugač skup že par let. Težava je namreč v malo večjih dimenzijah mojega penisa, ona pa je bila še nedolžna ko sma začela. Vedno jo ful boli ko seksama, zato zadnje čase še to bolj malo. Js bi si želel pa vsak dan :). Zdej me pa skrbi da bo sčasoma samo še slabše, kar mi pa na dolgi rok sploh ne ugaja. Drugač jo mam ful rad, samo kaj naj če je ful premal seksa 🙂

Pred leti sem imela precej obdarjenega fanta in me je tudi večkrat bolelo. Pomagalo je, če sva poskrbela, da je bilo dobro navlaženo (tudi z lubrikantom kdaj pa kdaj) in da sva redno seksala. Že po parih dneh vzdržnosti se je poznalo, me je bolj bolelo, npr. po menstri. Pa sproščenost je tudi zelo pomembna, kako je s tem pri njej pa ona sama najbolj ve.

Do sedaj sem imela dva spolna partnerja, pri prvem je bilo vse ok, zdajsnji pa ima enostavno tako velik penis, da me prav boli in ne vem kaj naj naredim.

Slisala sem za neke obročke, ki omejijo dolžino penisa…a so to erekcijski obročki, namreč drugih nisem zasledila? A ve kdo kaj več o teh obročkih, kako se točno imenujejo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close