Najdi forum

Ali se vam zdi sprejemljivo, če je partner v pogovoru prijateljici na njeno sliko, ki mu jo je poslala napisal, da je prava pozerka in lepotička. Šla sta tudi na kavo, on jo je povabil. Vse pogovore je zbrisal in mi vse to prekril. Naj bi se poznala iz hobija. Meni jo ni nikoli predstavil. On trdi da sta samo prijatelja.

Ali pretiravam, sem preveč ljubosumna? Kaj bi naredile? Ne zaupam mu več tako kot prej.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Pretiravaš.

Sama dejanja niso nič posebnega. PRIKRIVANJE le teh je pa LAGANJE.

LAŽ = PREVARA.

Ne boli dejanje, temveč neiskrenost. Laž.

Upravičeno smete biti prizadeti, besni in jezni.. ter predvsem ne dovoliti, da nekdo z vami ravna na takšen način. Če se ne postavijo jasne meje, se bo to nadaljevalo: najprej prst, nato roka.

Tisto hujše vprašanje pa je: ali je to primeren človek za vas?
Več kot očitno mu ni težko stvari skrivati, vam torej aktivno lagati.
Manjka mu najmanj empatije, sposobnosti vživeti se v čutenje drugega: le kako bi se počutil on, če bi storili isto vi?
Je torej več vreden kot vi? Njevova čustva imajo večjo težo? Vaša so nepomembna? On si lahko dovoli vse, vi pač imate, da trpite v tišini?

Laganje (ne sama dejanja) so razkrila rak rano vašega odnosa. Se bosta nojevsko pretvarjala, da nič ni bilo ali se bo dejansko kaj zgodilo?

Ester Perel, belgijska zakonska psihoterapevtka specializirana za prevare (spolne in čustvene – le ta se vam je še kako zgodila!) opozarja, da večina parov nikoli ne razdela tega, kje so njihove meje. Kaj je prevara in kaj ni?
Za nekatere je poljub, za druge dotik, tretje šele spolni akt.

Vendar, glede na izvedeno laganje, se vam je prevara ŽE zodila, ne glede na prejšnja dogovarjanje med obema v paru. Da je stvari skrival namreč pomeni, da je TOČNO VEDEL, da ne ravna prav.

De omnibus disputandum..

Lej, da ženska moškemu pošlje izzivalno fotografijo (ali sploh kakršno koli fotografijo, če ni ravno avto ali pes), mora imeti njegovo nakazano ali izrecno dovoljenje, torej nekaj, kar ji nakaže, da mu lahko pošlje tak material. Se pravi, da je bil posredi flirt itd. Nezainteresiranemu sotelovadcu na fitnesu, ki jo samo bežno pozdravi, prav gotovo ne bi poslala fotke, kaj meniš? No, razen če je ženska malo adijo, ampak to bi ti partner povedal.

Ne, mislim, da ne pretiravaš.

To je prevara!!!
Jaz bi ga nagnala.

Bi rada komentirala, ker pa ne vem koga naj vprasam, bom kar tu. Ne zamerit!,Zanima me ce imate tudi vi ozko okno takoj pri reklamah za pisanje sporocil??? In kje je finta in kako lahko to uredim sirse in vodoravno. Tako mi je popolnoma tuje in odvratno pisat, ker mi se vecinoma ne posreci celo besedo spraviti v eno vrstico. Upam, da sem znala opisati hahhah. Prosim za pomoc..

Prevara. Stran od njega, dokler se lahko.

Ko ti tip reče ,da so to samo prijateljice in da je z njimi samo prijazen ti laže, manipulira s teboj. Za tvoje dobro bejži stran.

Se strinjam z napisanim

da tkole o drugi babi govori svoji zenski

skrajno bolano

se lahko se bolj sramotis?

odje bi to

Hm. Malo je sumljivo. Imas prav, da mu ne zaupas vec toliko kot prej.
Vendar to se ni nujno dokaz, da te vara.

Na tvojem mestu bi bila pozorna na dopisovanja (koliko uporablja telefon, kam hodi) in mu tudi ob priliki malo pokukala v telefon. Menda se sicer tega ne dela, ampak kar priznajmo, da vsi to pocnemo. On ti ne bo povedal kaj je, predvidevam pa tudi ne poznas nobenega skupnega prijatelja/znanca tvojega fanta in te punce, ki bi ti lahko povedal kaj se dogaja. Ampak previdno s tem, ce ni nic in te pri tem dobi ne bo v redu.

Tudi sama imam neko podobno situacijo, ko neka prijateljica mojemu partnerju posilja svoje selfije in ga ocividno osvaja (mislm po nekaj letih kar se poznata bi lahko ta zenska malo bolj u izi s tem). On sicer pravi, da je samo prijateljica in da nima nic z njo. Tudi mene na trenutke daje malo, ampak sem ze veckrat poskilila na njegov telefon (nima pojma, bil je zraven, sem se delala da mu nekaj iscem na telefonu) in ugotovila po sporocilih, da ni nic takega. Sporocila cisto nedolzna. Tudi skupna kolegica pravi, da sta samo prijatelja. Glede na to, da je to precej ozka druzba, bi prej ali slej mi kej prislo na usesa.

Tako, da ni nujno, da je v tvojem primeru kaj na tem. Svetujem ti, da dokler se trdno ne prepricas kaj je na tem, ne delas nobenih scen, kajti to bi ga lahko odbilo od tebe (in ce ima dejansko ljubico- se bolj potisnilo v njeno narocje).

Drzim pesti zate, da je vse ok.

Ma nehejte ga srat.

Meni je moja sorodnica poslala sliko (pred tem se nisva videla že zelo dolgo časa) nazaj sem ji odpisal da je izredno hudo dobra za pogledat ,tako da greva včasih še na kakšne izlete skupaj.

Ženske ste prismojene duše.

Najraje bi  moškemu pred oči postavile kamero da bi videle kam gleda .

v možgane bi montirale snemalnik da bi poslušale kaj misli,

na ku rca bi mu pa za vsak slučaj nataknile ključavnico.

Ba be vi ste prismojena ,nora bitja .

Naj povem da to je on komentiral na snapu na njeno sliko, ne vem točno kako se tam pošiljajo slike. Mislim da to dobijo vsi, ki jim sledijo ali kako? In potem je naprej tekla debata in tudi povabilo na kavo iz njegove strani. Vem pa da se res poznata že nekaj časa, res že od prej ko sva midva začela, ampak me je zmotilo da mi je nikoli ni omenil, kaj šele predstavil. Me pa je v enem pogovoru tudi omenil. Mislite da potem res pretiravam?

Poslala mu je sliko. Zakaj? Ti tudi pošiljaš slike tipom?? Predvidevam, da ne. Vsa ostala vprašanja so odveč. Tip se goni. That’s it.

nekaj je brisal, laže… ne pretiravaš. pojdi stran dokler lahko.

Zelo sumljivo.

Zakaj mu ona sploh pošilja fotografije?
    Zakaj je izbrisal pogovore?

Vprašanje če ata samo prijatelja.

Pozabi ga, prej ga bos, boljse bo, je pa tezko,  vem iz prve roke. Moj bivsi je tole delal pa ne eni…bolano…postala sem senca sebe, prav obsedlo me je, ceprav v osnovi nisem ljubosumna.

Sam povem ti, bejzi stran cimprej…to ti govoti zanalasc, da vzbuja pozornost in te spravlja ob pamet in daje v nic…to so obsedenci narcisticni psihici…pusti ga.

Ne ni normalno. Ce ti je ze kdo lep in ni nic za obsojat, lahko to komot poves pokazes partnerju. In da ti nekdo pise lepoticka, te odkrito osvaja. Torej tvoj jo osvaja, o tebi si pa misli boga reva, kakega tipa ima. S tem pocetjem ti zbija tvojo vrednost, na koncu se bos pocutila kot ovca. Imej se toliko rada in nikoli ne pusti, da tvoj tip drugim pise lepoticka, namesto, da bi to pisal tebi.

New Report

Close