Najdi forum

Uroš. Kako pa veš, da jo imaš rad in zakaj je ne bi zapustil? Kaj te v to prepričuje? Prikrivanje in laži? Predvidevam, da tudi ona lahko spi z drugimi in te to ne moti. Potem imata odprto zvezo?! Ali pa imaš rad njeno naivnost, da ti dopušča vse to? Zakaj ji ne poveš vsega? Če itak spanje z drugimi nima veze s tem koga imaš rad. Saj te ima ona rada, torej je to ne bo motilo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Takšno sorto ljubezni lahko še na koncu okronaš s spolno boleznijo in “nagradiš” svojo ljubljeno in tako opevano ljubljeno z vnetjem rodil, neplodnostjo ali čem podobnim, kot dokaz tvoje “izjemno globoke” ljubezni in spoštovanja do nje….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Takšno sorto ljubezni lahko še na koncu okronaš s spolno boleznijo in “nagradiš” svojo ljubljeno in tako opevano ljubljeno z vnetjem rodil, neplodnostjo ali čem podobnim, kot dokaz tvoje “izjemno globoke” ljubezni in spoštovanja do nje….[/quote]

SUPER odgovor, in potem taka ljubljena ženska dobi raka na rodilih in od vse silne ljubezni gre v prerani grob.
Ženske sploh ne vedo, da se igrajo s takimi tipi za življenje ali smrt.

Nimam besed Uroš!! Upam, da ko tvoja izve, da te skensla in nimaš nobene pravice jo pol ne pustit oditi, da smo si na jasnem!!!

Zakaj ji pa ne poveš, res, tko k je reku Marko?

Zato, ker veš,da bo prizadeta in te bo skenslala, ampak ti si raje egoist, in imaš več bab na enkrat, tvoja draga ti pa kuha, pere, streže in ti je služkinja, medtem ko ga ti namakaš… !!!

Mimo grede, veš da virus HPV, ki povzroča raka na mat. vratu, lahko dobiš tudi kljub uporabi kondoma, saj kondom ne pokriva čist celih genitalij, se virus lahko kljub vsemu prenese in na koncu tvoja ljubljena nastrada, zaradi TEBE!!!
Če ga tako namaka okoli predvideavm, da vsaj veš kakšen riziko je in kaj lahko fašeš in posledično tvoja.

Me res zanima, kak halo bi bil, če bi tvoja z drugimi spala… ma groza!!!

Dam glavo stran, da če bi ga dobila, bi ji lagal in ne povedu po resnici, ane Uroš?
Maš tolk jajc, da če bi te dobila, da bi povedu resnico?

Za kozlat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No sej bo ona tebe zapustila, ne pol jokat pa bluzit, da ti je žal, prej si se pa gonil!

Lahko razumem, da ste tako odreagirali na moj komentar, ker ste šli na to temo zaradi naslova teme, morda ste doživeli slabo izkušnjo, ste spoznali da ste bili prevarani in ste zato takega mnenja. Če bi bli drugi komentatorji, verjetno drugačni komentarji… Sicer pa, z mojo nimava odprte zveze, niti mi ni služkinja, ker se ljubiva in tud jaz velik za njo naredim. Imam pač skrivnost. Kdo je nima? Ne moreš si zaupat prav vse, čeprav se tako reče.

Pa to o virusih…. razumem, loh ga dobiš kjerkoli. Tudi doma? Kako pa je pri vas doma, niti ne veste.. kakšne pa so statistike? Za stvar sta vedno potrebna dva (par). Je že jasno, da ne grešimo samo tipi, če pa ste tu tudi ženske. Iste, nič slabše in nič boljše.

Spomnim se neke moje punce, ko je rekla: “najbolj divji so prav krščani, samo navzven se kažejo drugačne” Vsak človek je tako narejen, da ima nagon, da se rad “goni”, kaj pa?

Sem pač grešnik. Nič več kot eden izmed vas. Nismo si toliko različni, sem prepričan.

Če smem, nagradno vprašanje in po moje bistvo te teme.
Vedno krivite drugo stran, čisto po človeško. Da ste v zvezi z nekom, ste tudi kaj dolžni napravit za to, da zveza funkcionira. Ste se morda kdaj vprašali, da ste morda prav vi krivi za to, da ste bili prevarani?

Ti si dobesedni kreten, praviš, da jo imaš rad- ne dragi, če varaš nimaš rad! Po domače rečeno, prasec si, kar tudi sam veš, zato ji pa ne poveš in tudi, če bi izvedela, bi bil še večji prase, ker bi ji lagal! Nimaš jajca, da ji poveš v obraz resnico!

Toliko o ljubezni…
Upam, da te dobi in nabrca tja kamor si zaslužiš!

Se pravi, je tvoja kriva, da ti njo varaš, če te razumem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne razumem, zakaj bi vi tako radi, da bi vam povedali. Prav. Ob 19:00 bo pri poročilih!

Malo ona. Malo vi, če ste bili prevarani.
Ne razumem, zakaj toliko komplicirate življenje in se obremenjujete za to, če si je vaš partner privoščil malo užitkov. Verjetno od veselja ne boste skakali, ampak ne pa da je zaradi tega konec sveta. Lepo se mu opravičite, če ste ga zanemarjali… Pravite da bi vse naredili, da ga osrečite. Zakaj pa tega ne? Pomeni, da ga nimate radi?

Se pravi, kolk je v tvojem primeru ona kriva in kolk ti? Ona 90%, ti 10% al kolk vama daš? Jaz nisem bil prevaran, s tvojim primerom s ukvarjamo, pusti nas.
Kako bi potekal vajin odnos naprej, če ti danes pove, da je včeraj spala z drugim, da si je privoščila malo užitkov. Se lahko postaviš v to situacijo?

O moj bog!.. saj ne morem verjet,kar berem!…
Uroš.. ali kakorkoli že… a maš ti vse pošlihtano v glavi? :O ..mislim,da nujno potrebuješ psihiatra,da te spravi na realna tla!..Mene je moj prevaral,imava 2 otroka!.. in pravi,da ni bilo seksa,pa tudi če ga ni bilo..ko sem izvedela,sploh nisem več vrazmišljala kaj bi,ampak sem samo spakirala sebe in otroka in odšla za vedno!..
To,kar počneš,ni normalno!.. a se ti zavedaš,da ko bo tvoja ljubljena žena,ki najverjetneje meni,da ima popolnega moža,ki jo iskreno ljubi..izvedela,da si jo varal!.. in to ne z eno,ampak celo s tremi v enem dnevu??????… Ne počni tega več!!.. ali zaključi s temi dejanji,ji nikoli ne povej in nikoli ne ponovi česar podobnega,ali pa se opogumi in ji takoj povej,za to moraš imet jajca seveda..ta pa ima malokateri tip! 😉 …v vsakem primeru ti nosiš posledice!!.. menim,da se vse enkrat zve,če ne takoj,čez par let… in če ji ne boš povedal sam,verjemi,da bo izvedela od drugih,če ne celo od teh tvojih “kurbic” ;)) … grozaaa,kaj se dandanes dogaja po svetu!…jaz bi takim,ki varajo,kar kurca bek odrezala,pa naj se pol goni,če se lahko!!.. ženskam bi jo pa dol zašila.. da ne bo slučajno izpadlo,da samo moški varajo,nekateri ženski osebki so še hujši kot moški!!…. ne vem,zakaj se spuščate v resne zveze ali v zakon,če se zavedate,da pri eni postelj ne morete obstat… če ste človek,ki potrebuje več partnerjev za potešenje,potem se ne spuščajte v zakon,zvezo ai pa celo v otroka s partnerjem!!…
joj,upam,da se vsem vse uredi!.. moj primer sem vam itak povedala… prevaral me je,popokala sem stvari in odšla,čeprav je zelo težko!!.. ga pogrešam sto na uro,vsak dan se zjokam,še težje je,ker imava otroke,ampak druge ni… par mesecev,mogoče celo leto bo zelo težko,saj ga imam neizmerno rada,ampak čas zaceli rane… veliko mi pomagajo prijateljice,mama pa tudi moja dva sončka,ki me vsako jutro prebudita z nasmeškom na obrazu!
lp.

No, bom pa še jaz nekaj povedala:
Ljubezen in partnerstvo naj bi bila tempelj, v katerega se noben ne sme vmešavati. Ko se to zgodi, se porušijo vsi temelji za odnos. Partner in ljubezen naj bi bil dodana vrednost, ki jo prineseta v tvoje življenje. Če je nekdo prišel v tvoje življenje, da bi ti ga grenil, ker se njemu kr neki mal dogaja, potem dvomim, da se splača vztrajat.
Treba je pogledati resnici v oči. Resnica ni prava, kadar je vidimo tako, kot si jo želimo. Resnica je ta, da nas je partner pustil na cedilu in se ni oziral na to, kako se boste vi počutili. Treba se je razsvetliti, ostati buden in pogledati življenje naprej.

Seveda pa so vedno faze, skozi katere je treba iti.
Najprej zaboli.
Potem se malo pajcaš in matraš.
Potem je treba nehati si želeti, da bi bilo tako kot bi mi radi. Vse se poruši. Še vedno boli.
Treba je odpustiti (ne zaradi njega, zaradi sebe). Odpuščanje je zelo pomembno. V tej fazi odmislimo ego in se skoncentriajmo na ljubezen., ki je v nas.
Pogled v prihodnost. Novi cilji, delati na sebi. Se imeti rad, se sprostiti, verjeti, da se nam je zgodilo to zato, da bi v naše življenje prišle nove, lepše stvari.

Pri vsem tem pomaga meditacija. Bolečino povzroča misel. Od šoka in stresa se zaprejo čakre, trpljenje se poveča, saj smo nehali pravilno dihati. Z meditacijo pa odklopimo misel, ki nas spravlja v obup (da bi najraje požrli prevaro, samo da nam ni treba prenašati tega trpljenja).
Če pravilno meditiramo, se odprejo čakre, spet zadihamo. Potem sledi malo praznine, to pa pomeni, da se je naredil prostor za nove ljudi in dogodke.

Še enkrat: Odpuščanje je zelo pomembno, da gremo lahko veseli naprej v nov dan!!

Srečno !

Ne razumem tega, da kaznujete svoje fante/može s tem, da jim odvzamete otroke, ki so po moje bistvo ne le za vas, ampak tudi za nas. Niste pripravljene odpustit in se sprijaznit s tem, kar se je zgodilo. Meni se k sreči to še ni zgodilo, in niti pomisliti ne upam, da bi mi kdo vzel mojo malo hčerkico, ki mi pomeni vse na svetu. In na sina… Si morda pomislila, da bi bila v njegovi koži in bi te kaznovali s tem, da bi ti vzeli otroke? Kako bi se počutila? Malo razmisli, resno… Če mu je žal itd.. in če pravi da ne bi več tega počel, bi ga morala vzeti nazaj in mu odpustiti in dati pravico do otrok. Ne vem, tako kaznovanje je res kr kruto no. Kdo lahko to kaj takega nardi? To bi moral prepovedat z zakonom. 2 sončka, ki ga zjutraj nikoli več ne bosta zbudila, zaradi tvoje volje.

Uroš ti se dobesedno norca delaš in provokacija čista!
ZA KOZLAT SI, KOZEL!

OPROSTITI DA BI MORALA??!!! What the fuck is wrong with you??

Ti se loh jahaš tm in pol cmeriš, da ti je žal, tvoja te pa kar mora nazaj vzet, sam zarad otrok pa vse oprostit??? PA DEJ NO, v kirem stoletju si??

Boljš, da nisi zdlele v telem trenutku kje v bližini, k se ne bi dobro končalo, ti povem!

No Uroš, povej, kako bi reagiral, če bi ti tvoja draga povedala, da je spala z tem in tem… ima pač skrivnost ane… nema veze kdo ima zdaj koga rad ane…

A pol bi tud tko razmišlu, kot si napisu, al kako bi blo, če bi bila z drugim, a?

Nekam se izogiba odgovoru… le zakaj.

S tem se strinjam, če je slab zakonski partner, to nikakor ne pomeni, da je slab oče.

Sicer pa ne privoščiš takšnega moža svoji hčerki, kot si sam, a ne Uroš?

In ravno take “nabašejo”, ker te zamolčane družinske “skrivnosti” o nezvestobi hčerke nezavedno poberejo, in jih potem pogosto tudi privlačijo moški, ki so podobni očetu, predvsem značajsko. Potem bo naj****, če si ji ti za vzgled…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Uroš ti si prasec! 🙂
Ampak po drugi strani sem pa vseen mnenja, da neglede no to kaj imata vidva s punco/ženo (ali karkoli že je) med sabo, ne sme stvar vplivati na to, da bi ti prepovedala stike s svojimi otroki.
Otroci tu zraven nimajo nič in se mi zdi otročje, ko toliko ločencev ˝špila˝ vojne s svojimi bivšimi partnerji preko otrok. Ne samo, da se mi zdi otročje ampak tudi neumno in škodljivo.
Dokler katerkoli od partnerjev ne škoduje otroku, nebi nobeden smel prepovedovati kakršnihkoli stikov z njimi. Pa naj gre za kakršenkoli razlog za ločitev. Otroci so od obeh in pika!

Že tako se mi zdi popolnoma nesmiselno, ko sodišča skoraj a priori dodeljujejo skrbništva materam. V večini primerov je mogoče res bolje tako. Poznam pa primer, ko je mati popolnoma nesposobna in je še vedno dobila skrbništvo neglede na to, da je neodgovorna, večino časa brez službe (po svoji krivdi), da pije in ne zna skrbeti niti zase.

Ok.. Malo zašel s teme.. Ampak mi pa pritisk dvignejo te stvari.

Res ne bi ravno skakal od veselja, če bi zvedel, da ima ona druge tipe. Taka novica nobenmu ni všeč. Zato pa se ne pove! Ne bi je pa zapustil če bi izvedel. To je najbolj majhna stvar in ni vredna nepremišljene reakcije. Če ima tipa rada, da to prizna in da imata skupaj namene in se zaljubita…….. potem je sigurno drugače. Takrat nisi več v igri in moraš it, kaj pa. Za skoke čez plot pa joooooj! že zarad ene solzice nardite zmešnjavo.

Življenje je v vseh pogledih treba uživat z veliko žlico. Bolj ko ga uživaš, bolj si zaslužiš da živiš.
Zaradi takih kot ste vi nekateri pa žal razpadajo zveze….

Oba kot oče in mati naj bi bila sinu oz. hčerki za vzor. Ne verjamem, da bi dva sončka res potrebovala takega očeta, ki bi varal in lagal mamici. To so barabe, ki so vredni ravno toliko kot kup dreka.

Uroš, zgoraj si se zmotil, jaz bi rekel, da ravno zaradi takih kot si ti razpadajo zveze.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

New Report

Close