Najdi forum

Evo, tudi prevarana. Po enem letu še nisem pomirjena, čeprav naj nebi bilo sexa, samo dopisovanje, pogovori,… Še po enem letu mu ne zaupam, kar mu dam vedet, to ga boli, ampak – ne morem pozabit. Ta ženska ni izginila iz njegovega življenja, sta poslovna sodelavca in…… če sem takrat jaz preprečila najhujše – mogoče samo takrat, in se bo še nadaljevalo…. Meni čas ne zdravi ran, tako da ……. blagor tistim, ki vam jih čas je zacelil. Ne verjamem njegovim obljuba, kajti – lagal mi je, torej lahko sedaj še lažje, ker mu je hujša zadeva uspela.

Zaradi takega kretena bi se ti ubila in končala svoje življenje? Zamisli se malo.

Sicer pa… Naletela si na napačnega. Samo sej je še toliko fantov na tem svetu, tako da nikar ne obupat. 🙂

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

Res mi je slabo, koliko je že tega…
Ko vse to berem, sem prav zadovoljna, da sem samska!! Res mi ni, da bi še morala živet z nekom, ki je čustveno nezrel, nestabilen in na nivoju najstnika (se opravičujem, če sem koga užalila). Pfuuuj kako podel mora bit človek, da to naredi nekomu, s katerim je premešal kri in meso, ustvaril svoj podmladek in praktično postal eno.

Tina, jaz ti žal ne bom v nobeno pomoč, ker meni bi se doživljensko zagnusli. Samo lepo te prosim NE IŠČI NAPAK IN KRIVDE PRI SEBI!!!

LP

JOOOOOOOOOOOOJ PUNCE!!!!! NE OPROŠČAT VARALICAM, KER SI NE ZALUŽIJO!!
Ker takim ne boste morale več zaupati in se boste samo žrle in mučile v sebi, samo mučenje ” s katero je, kje je, kaj če me SPET vara,..” brezveze!!!!!

Lajf je preveč vreden, ga leta zagoniš za nekoga, ki te NI vreden, in ki te vara in laže, potem se pa zaveš, da si zapravil leta za nekoga, ki bi ga najraje kar u rit sunil z vso močjo!!!!!
Prov jezna sem ko berem kolk je tega:( Žal mi je za vas res:(

Sam NEEEE jim oproščat, ker čim boste oprostile in prišle nazaj, bojo oni videli, da vas lahko veselo okrog prsta vrtijo in bodo počeli stvari še naprej, ve se boste pa samo žrle!

Klinc jih gleda, ven pojdite v lajf, najdite si magari kako avanturo ko prebolite, tiste varalice bo pa lajf sam usekal po glavi!!

lena

Sedaj pa ste seksistične, a moški smo privzeto prevarantje in nezvesti? To vam je v tolažbo, obrambni mehanizam racionalizacije za vse tiste, ki ste bile prevarane: “Češ kaj bom se žrla, saj so drugi tudi isti.” Ni res! Varajo tako moški kot ženske. Dejavnikov je lahko več: značaj, slabi odnosi, naveličanost, osebna kriza, nezrelost…

eff

To je zelo slabo, namreč trdnost moraš najti v sebi. Kaj pa če bi ti partner umrl, potem bi bila tudi na istem.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Evo pa smo spet tam. Vsi moški smo prasci, zato, ker vi iščete točno take tipe, ki se nikoli ne spremenijo. Malo si razglej koliko primerov je že bilo, ko je poročena ženska razmišljala o nekem sodelavcu v službi, ki ji je všeč. Potem pa se obrne na forum Ljubezenski nasveti in nas vpraša za koga se naj odloči. Sem tukaj gor že več kot leto in sem prebral že vsaj 10 takih primerov. Oz. me je presenetilo, da je še največkrat šlo prav za ženski spol.

Hkrati tudi niste edine, ki se sprašujete zakaj in kako, pa kaj za vraga ste naredile narobe itd. Tudi moški tako razmišljamo ( vsaj zase lahko tako trdim ).

Skratka popolnoma sfaljen post. Get your facts right 😉

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

četudi ste prevarani, ne naredite sami še večjo naumnost. Prehitri odzivi tudi niso dobri, saj tisto, ki naredimo v efektu(mogoče damo kontra) se nam lahko še bolj maščuje.

Drugače pa tema je iz 04;) Verjetno so tisti že brcnili v rit tiste, ki si zaslužijo:)

Ja kaj ti pa pomaga da ga ti ljubiš, če on tebe ne.
Kjer je varanje ljubezni NI. Pa še marsičesa ne.
To je dejstvo, dejanje to potrjuje.
In ja nihče ni popoln, če bi on to sprejel ne bi šel varat, ker je še vedno ONA, partnerka, ki jo kljub temu ima rad.
Ne razumem te miselnosti da prevarani pa naj vse to sranje požrejo, odpustijo in še pri sebi iščejo napake zakaj so bili prevarani.
Prelaganje odgovornosti prevarantov na ramena prevaranih… .
Ja dajte jih še bolj ujčkat da bodo še bolj veselo varali

tudi jaz se pridružujem forumu..
sama sem na istem saj sem pred kakšnim mesecem izvedela da me je fant prevaral in to z dekletom mojega brata!imava 2 otroka(tudi brat ima s tem dekletom 2 otroka!)najin mlajši je star šele 2 meseca!5 let sva skupaj in nikoli mu nisem povsem zaupala,čeprav sem se trudila!in pravijo,tisto česar se najbolj bojiš,doleti ravno tebe!in res je!
pri meni je toliko bolj hudo zaradi tega ker je vse v tem dogajanju tako zelo povezano!hkrati sva bila prevarana jaz in moj brat in to i strani svojih partnerjev s katerima imava otroke!kdor tega ne doživi,si ne more predstavljati!Še dandanes trdita,da ni bilo nič več kot dopisovanje,zalizovanje in dobivanje (ponoči in podnevi,ko naj bi moj “delal”)..brat se je še isti dan vrnil k njej,pripravljen ji je vse oprostiti,vse kar mu je natvezila,ji verjame oz. ji hoče verjet,saj jo ima tako neizmerno rad,še bolj pa svoja otroka!..Tudi jaz sem trenutno še pri fantu,saj nimam nikogar h hkomur bi lahko odšla skupaj z otroci!Tudi denarja nimam,da bi si poiskala vsaj začasno stanovanje,pa četudi le garsonjerico!On mi pravi,da res ni bilo nič več,kot en mesec dopisovanja,pijačke v bifejih,dobivanje čez dan,ko naj bi delal in dobivanje ponoči(tu se vprašam,le kako jima je uspelo,da ponoči nista seksala?..jaz bi se namreč ponoči dobivala le z osebo,s katero bi imela “slabe namene” oz. s katerim bi hotela seksat!))..in pa to,da sta se zaliznila in to pri nama doma,ko sem jaz zadremala!..pa tudi eno noč,ko sta se nekje dobila,je priznal,da sta se lizarla na pune!(kaj več pa naj nebi mela!)..glede na to,da je bil vedno proti tej punci,da se je vedno zgražal nad njo in jeno družino(saj so vsi sorte “skurvani do kraja”) in glede na to,da mi pravi vsak dan,da me ima rad in da če bi lahko čas zavrtel nazaj(žal ga ne more),da nebi nikoli ponovil,kar je naredil…glede na vse to se trudim,da sotajam pri njemu na prvem mestu zaradi sebe(ker sem z njim izgubila nedolžnost,ker imam z njim 2 prekrasna otroka in ker ga neizmerno,nenormalno ljubim iz vsega srca!)..in na drugem mestu zaradi otrok oz. zaradi starejše hčere,ki ga ima tako zelo rada in se tako zelo boji,da bo ati odišo,aj že dojema vso situacijo in vidi da nekaj ne štima!…kaj bi ve storile na mojem mestu?..brat je brez premisleka deklini vse oprostil,šel nazaj k njej in “na videz” živita srečno,zaljubljeno!..mene pa kljub temu,da mi vsak dan pravi da me ima rad in da ne ve kaj mu je bilo,da je šel to nardit..sam mi je priznal še marsikaj zraven..povedal mi je tudi,da so za to vedeli čisto vsi okrog mene (njegova sestra,frendice,celo moja sestrična in ostali sorodniki) in mi ni nihče nikoli niti namigni,da se kaj dogaja,ker so ljudje,ki uživajo v trpeljenju drugih!..in to je še dodatek,ki me najbolj boli,ko samo pomislim!… Moram povedati,da mi je priznal veliko stvari,ki sta jih počela s to punco,ki jih je pa ona zanikala!!.. in ker že 5 let živim z njim,vem kdaj je iskren in kdaj ne in vidim po obnašanju ali misli resno ali ne!..moram povedati tudi to,da je sedaj odkar sem pač zvedela za to varanje,povsem drugačen do mene,veliko bolj ljubeč,prijazen,spoštljiv. odkar sem pač izvedela za to,greva vsak dan na kavo,vsako jutro,preden odide v službo mi da lubčka(prej tega ni bilo),vsak dan me objame,poljubi,mi pove par lepih besed.. sama se počutim,kot da bi se na novo zaljubila vanj!Vse je tako,kot je bilo na začetku,kon sva se spoznala!.. in ker tudi seksava,moram povedati,da je tudi seks povsem drugačen,kot je bil v petih letih!..je veliko bolj čustven,povsem drugačen,no! NIkoli v petih letih ni bilo tako lepo,ko sva skupaj,kot je pa sedaj,odkar sem zvedela za to bedarijo!!.. in po eni stranis i govorim,da bom poskušaa dati na stran oz. se trudila pozabiti na to,kar je storil,saj imam občutek,da se ponovno zaljubljam vanj!..po drugi strani se pa čisto vsak božji dan spomnim na to,da je bil z njo in se sprašujem zakaj je moral to narediti,zakaj ji je pisal,zakaj je hodil po njo,jo vozil na pijačke zakaj jo je celo poljubil oz. zaliznil?..pomislim tudi na to,ali bi se vse to nadaljevalo,če nebi prišlo na plano?..to sem ga tudi vprašala in mi je iskreno povedal,da verjetno bi se,a ne dolgo,ker je iskal način,kako njej povedati,da ne želi več ničesar z njo!!..rekel mi je tudi,da je parkrat iskal način,kako bi mi povedal,da je naredil nekaj slabega..povedal je,da ga je hudo žrlo v njem in da če nebi sama izvedela,bi mi pa 100% povedal sam!..saj vem,mislite lari fari..in tudi jaz pomislim na to,da me poskuša samo pomiriti..amapk ne vem.. toliko ga pa že poznam,da vidim,da je iskren z mano.. glede na to,da mi je priznal,da se mu je preprosto zluštalo neke avanture in da je zato to storil..ne vem,no.. jaz mu verjamem.. in se trudim,da nebi razmišljala o tem,a moram priznati,da ne gre.. vsak dan imam prizore pred očmi,kot ste tudi že druge pisale in vsak dan me hudo žre to,kar je storil! Najbolj zato,ker to punco srečujem vsak dan,saj smo doma v istem kraju in kar je najhujše,živi z mojim bratom in ni nobenega načina,da je nikoli v življenju več nebi videla! Povezani smo tako hudo,da to ni mogoče!.. in danes,ko sem našla ta forum,ko sem prebrala par zgodbic,sem se odločila,da muga bom danes prosila,da si vzame uro,dve samo za naju,da dava otroke v varstvoin greva nekam na samo,nekam na miren kraj n se oba odpreva in si poveva svoje občutke in svoji zgodbi!..želim,da se odpre,da pove kaj ga muči,česar si želi,kaj bi spremenil,kaj ne.. itd. tudi jaz mu bom povedala,kako hudo mi je vsak dan znova,čeprav mislim,da sam vidi,ker me vsak dan tolaži,pocartlja in se mi opravičuje,pravi da mu je žal… in po tem pogovoru želim,da oba spoznava kakoželiva naprej i8n če imava iste cilje,morda celo uspe.. toda zveze ne želim nadaljevati!..želim jo začeti znova!.. najlažje mi je,ko je človek z mano iskren,pa četufdi ta skrenost še tako hudo boli..lažje prenesem to,kot pa laganje in zahrbtnost!.. no,in po današnjem pogovoru bom videla kako dalje,ker sama ne vem,kaj bi rada,sem povsem zmedena,želim še enkrat slišati njegovo plat zgodbe in to,česar si on želi in kako namerava naprej!!,.. tako,vrgla sem iz sebe.. sicer že stotič,ampak mi je veliko lažje!!…
Sporočim,kako se bom odločila in upam,da vse ostae ki mate iste probleme,uredite na čimlažji način in da poslušate svojega srčka!.. jaz ga poslušam in mi pravi,naj mu dam še eno možnost(pozabiš take stvari itak nikoli ne),čim pa naredi eno manjšo napako,pa spakiram in grem,v drugo ne bo več razmišljanja pri meni!.. in punce,ki s fanti,ki so vas prevarali še nimate otrok-LE PPJDITE VSTRAN OD NJIH,razen če resnično menite,da je on ta,ki bo celo življenje preživel z vami. a dvomim,saj ste verjetno še mlade in fantje pravtako… tiste,ki ste pa mamice in so vas prevarali možje,s katerimi imate otroke..smo na istem in vsa razumem,če se ne zante odločiti! Težko je,a morata si vzeti čas zase,otroke dajta v varstvo in pojdita nekam,kjer se bosta vmiru pogovorila in verjemi,da bš po pogovoru z njim,ko boš opazovala njegovo obnašanje,videla boš ali je iskren ali dvomljiv… in se na podlagi tega odloči!.. mučilo in žrlo nas bo itak celo življenje,tega ne pozabiš nikoli,vedno ti nekdo nekje potiho šepeta na uho,da se je zgodilo.. morda ti bo tudi kdj kdo vrgel pod nos.. a moramo biti močne,poskusimo zakleniti pod kjuč in zaživeti na novo.. z njim ali brez njega!.. tolažimo se s tem,da je tega vedno več in da nismo edine.. če so preživele ostae/ostali ,bomo tudi me!..
se pa strinjam tudi s tem,da niso krivi le moški in,da ne skačejo čez plot le oni!!..če ženske nebi bile za to,tudi moškim nebi uspelo!!.. krivi smo oboji,vsi smo krvavi pod kožo,vsi smo ljudje in vsi smo glede tega enaki!… baje vsakega enkrat v dolgoletni zvezi prime,da si zaželi avanture,da si zaželi poskusiti še z drugim.. saj ser po letih v zvezi skuje neka rutina,vsak dan se “skoraj ponavlja” in to nam ljudem ni več zanimivo..želimo poskusiti kaj novega.. a ko nas to zagrabi,SE MORAMO ODPRTI IN TO POVEDATI SVOJIM NAJDRAŽJIM,ki nam bodo z vseljem pomagali in se bodo potrudili,da bomo skupaj naredili nekaj,da bomo doživeli kaj novega!.. morda drugačen seks,drugačno poljubljanje,življenje… vse se da,če se hoče… ko si jaz zaželim česa novega,to povem svojemu dragemu,ki reče da se bo potrudil..in do zdaj e vedno uspelo. zakaj bi šla drugam,če mi lahko ustreže moj?..
..se še slišimo* natipkam še ano zgodbico ju3,ko bo mimo najin odločilni pogovor!..
Vsem želim lep dan,četudi stežka preživet!!
Pošlihtajte tako,da bo vam lepo in da boste srečni!!
Lp,njegova

Moje mišljenje in nasvet.

saj ni važno kaj bo jutri, naj bo danes tako kot misliš ti 100%, naredi samo tako kot čutiš, da moraš narediti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Človek, ko vse to bere ne more razumeti, kako ženske za te prevare oproščajo v imenu “neke ljubezni”.
Vi moškim dajete navodila naj vas še naprej varajo, ker jim vse to odpuščate.
Debilneže zagnati skozi vrata ven in KONEC.
Partnerski odnos naj bi slonel na zaupanju.
A je še kakšno zaupanje po prevari, GA NI.

Ženske, kej imate razum?

Tudi meni se je zgodilo isto,”njegova” ne boš verjela ampak zelo podobna,če ne skoraj enaka zgodba kot pri tebi..prevarana sva bila jaz in brat (moj in njegova sta zasrala) in oboji imamo po 2 otroka,vsi so še zelo majhni,stari 3 mesece,10mesecev,2 leti in 3 leta…
Tudi moj brat se je vrnil k njej,ji vse čudežno oprostil…
Jaz pa pravim,da če človek prevara 1x in to osebo s katero ima otroka,s katero naj bi preživel večina življenja..bo varal tudi drugič,tretjič… in se strinjam s komentarjem,da tiste/tisti ki ostajajo pri takšnih partnerjih,podpirajo varanje,ki se zaradi tega tudi nadaljuje!..
Jaz z mojim ne morem biti več,četudi ni seksal z njo,kot pravi…saj je to nekaj,česar v življenju ne pozabiš!!..zakaj bi z nekom živela v dvomih in s strahom,da bo stvar ponovil?.. raje se umaknem od njega,čeprav ni lahko in bo težko začeti znova,brez njega!!..
Tako,da.. moje mnenje je: “TOTALEN ODF*K ZA VEDNO”.. ni edini na svetu,ni najlepši in ni najboljši! Vedno se najde še kaj več!!
Imam 2 hčerkici z njim,skupaj sva 4 leta imam ga neizerno rada kljub temu,da me je prevaral,a z njim žal ne morem biti več!!NIKAKOR!.. ker,če je to naredil,pomeni,da me ne spoštuje in me nima rad(vsaj iskreno ne,kot je bluzil..)…..
Tako,da… tiste,ki se vam je zgodilo enako,čimprej spakirajte in gremo.. via čimdlje od kretena,ki je to storil!.. vsakemu se pa enkrat v življenju povrne vse slabo,kar je komu storil!!

Lep pozdrav vsem skupaj!!..

Če nisi šla zdaj, ne boš nikoli šla, njegova!!
In te besede objemi, … bla bla, velik bla bla, valda zdaj mu je žal.. čudno da mu prej ni bilo. In ti mu dejansko verjameš da nista sexala??
hahahahahah

Pa saj ni čudno da tipi tolk varajo, če pa lahko, saj ve babe stalno z njimi ostajate in odpuščate- za jokat!!

Tudi če bi šla narazen, še vedno bi moral skrbeti za otroke, ne bi mu otrok vzela, če bi šla narazen…

In pričakuješ da te spoštuje? Daj no, ti ga zdaj pomožnosti še strežeš spredi in zadi, kuhaš, pereš… on pa okoli skače.. ma daj jaz mu bi povedala tasvoje!!Pa ne mu več kuhat pa vse te stvari, kar naj on se malo potrudi okol tebe zdaj!!!

Haloo!!
Moram povedat, da sem presenečeno ugotovila, da sem post odprla jaz pred 7 leti!!!
Jaz sem ta Tina, ali kakorkoli že…
Povem vam le toliko..ker je pozno..Po kratkem času,kar me je prevaral (jaz nisem zmogla čez to) sem moža zapustila, mnogo pretrpela, pa vendar sedaj živim kar v redu…Sem se pobrala, vendar še vedno pomišljam, kako se je to zgodilo, saj imam 2 krasna otroka z njim, on pa komaj plača preživnino, ker je v življenju naredil še 2 nova..
Ni ostal z žensko s katero me je prevaral, je pa hitro našel še eno in si ustvaril družino…Sam ne zna biti…

Jaz pa še čakam na pravega…Je že prav tako…

Vse dobro vam želim!!! TINA

Bravo punce, vse tiste k ste jih zapustile:) Bravo, zdaj pa majo kar so hoteli imet!!! Pa naj se gonijo sami!

Ne razumem žensk, ki ostanete pri moških, ki vas varajo.

Kako lahko ležiš zraven njega, meni bi se v mislih ob vsakem ljubljenju pojavljale slike, kako to počne z nekom drugim.

In vem, da osebe ki vara ne bi mogla spoštovat, koga pa bom spoštovala če ne partnerja. Obstaja tudi druga pot – če se zaljubiš, to partnerju poveš, poskusiš delati na zvezi in če ne gre, greš narazen in k novi ljubezni.

Naše življenje je takšno,da igramo različne vloge,kot v kakšnem teatru.Smo na odru,kjer se predstava začne.Ko je predstave konec,se vloge spremenijo in mi nastopamo na drugih pozicijah.To je žal tudi del našega življenja,ki je povezano tako z lepimi,kot z grdimi vlogami.Vse ima le en namen,ki ga večina ne razume,saj gre za eno kolesje,kjer se vse plača in prav tako vse vrača.
Toliko za razumevanje,ko se boš spraševala,ZAKAJ JAZ,KAJ SEM NAREDILA;DA SEM SI TO ZASLUŽILA;KAKO ODPUSTITI IN KOMU,KAKO NADALJEVATI-ČE…..Toliko je naenkrat dela s samim sabo,da ne moreš verjeti.Mnogo vprašanj se poraja,le odgovori so bolj medli.

Prevara zelo boli in ti verjamem,da boš težko šla sama naprej,sploh,če bo tvoj mož hotel vse pospraviti kar pod preprogo.To dela napako,ker namesto,da bi tebi pomagal prebroditi krizo na način,ki bi te rešila ali delno omilila tvojo srčno bolečino,bi bilo prav,da sodeluje na način,kot rabiš ti!
Nisi plehka in rabiš več pogovora,da zadeve pretipaš in spoznaš bistvo te situacije.Če si bil toliko korajžen,da si jo nagovoril,zdaj pa ne bodi ena mona,če rabim vedet to in ono. To ni bil navaden izlet na bližnji hrib.

Ne sikiraj se glede tega, če te ima rad! Jaz sicer svoji (bog ne daj) nisem nikoli pravil, da sem jo prevaral. Pa ne enkrat… Ampak vem, da jo imam rad in da mi pomeni vse, nikoli je nebi zapustil. Dostikrat sem imel spolne odnose z drugo večkrat na dan in potem zvečer še z njo. Spomnim se dneva, ko so bile tri. Ne razumem tega, kje je tu povezava s tem, koga imaš rad?

New Report

Close